De ce Gina Pistol nu a fost alături de Smiley de ziua de naștere a acestuia: „Este un pic cam prins…”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

De ce Gina Pistol nu a fost alături de Smiley de ziua de naștere a acestuia: "Este un pic cam prins..."

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar împreună se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de fiica lor, Josephine. Artistul și prezentatoarea TV și-au mărit familia în urmă cu un an, trăind acum cele mai frumoase clipe din viața lor.

Smiley a împlinit 39 de ani pe 27 iulie și, deși au o relație extraordinară, Gina Pistol nu i-a putut fi alături cu ocazia acestei zile atât de speciale.

Prezentatoarea Antena 1 a vorbit despre motivele care au împiedicat-o să fie alături de partenerul ei, povestind că, de fapt, este vorba despre programul extrem de încărcat al lui Smiley.

„Este la fimări (n.red. Smiley). Are și astăzi și mâine două zile de filmări, și este la muncă. Nu prea am avut timp pentru că el filmează și pentru…, acum filmează și pentru un film. Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar cu siguranță o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci.

N-ar fi o idee rea (n.red. vacanță). Am vrea da. Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizam cumva, pentru că, după ce termină el filmările, o să începem filmările, și tot așa… Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani, care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc.”, a declarat Gina Pistol, în exclusivitate la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol lui Smiley cu ocazia zilei lui de naștere

Smiley a împlinit 39 de ani pe 27 iulie. Cu ocazia asta, Gina Pistol i-a transmis un mesaj emoționant și a făcut o serie de mărturisiri despre partenerul ei.

În ziua în care Smiley a împlinit 39 de ani, Gina Pistol a vorbit cu emoție despre partenerul ei de viață și tatăl fiicei sale, Josephine. Prezentatoarea TV a declarat pentru fanatik.ro faptul că încă mai este în căutarea cadoului ideal pentru artist. Pe lângă asta, vedeta a făcut dezvăluiri și despre povestea lor de dragoste.

„Cumva, tot ce trăim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu și o minune. Și nu aș vrea să îi forțez mâna (cu o a doua sarcină, n. red.). Dacă e să se întâmple, cu mare drag, îmbrățișez orice. Cred că Dumnezeu are alte planuri acum decât să îi facă lui Andrei un cadou un copil (râde, n. red.). Nici nu am avut timp să mă pregătesc, sunt la fel ca autoritățile în timpul iernii (luate pe nepregătite, n. red.). Așa sunt și eu, anul acesta. Glumesc. Încă îi caut cadoul ideal pentru el.”

Gina Pistol a recunoscut că Smiley este mulțumit și fericit cu tot ceea ce are în viață.

„Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are. Din câte știu eu, este foarte fericit și mulțumit de viața pe care o are în acest moment. Îi merg toate bine și nu pot eu să concurez eu cu așa ceva. Adică orice cadou material venit din partea mea pălește în fața darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu.”

Pe Instagram, Smiley a transmis un mesaj cu ocazia zilei lui de naștere. Artistul a ținut să le mulțumească celor care i-au trimis urări de bine.

„De ziua mea am tot ce îmi doresc și ceva în plus, niște fire albe😎Asta înseamnă că sunt sănătos, ceea ce vă doresc și vouă. Și vă mai doresc credință, iubire și încredere. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să îmi urați ceva de bine astăzi!”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Citește și:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie secretul căsniciei lor: „Nu ne certăm niciodată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people