Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, cu 10 ani mai tânăr

Andreea Marin a vorbit deschis despre relația cu Adrian Brâncoveanu și diferența de vârstă de 10 ani dintre ei.

Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, cu 10 ani mai tânăr

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se bucură din plin de relația lor și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cu toate că vedeta este mai mare decât iubitul ei cu 10 ani, diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru ei și se înțeleg foarte bine.

Andreea Marin, despre diferența de vârstă dintre ea și Adrian Brâncoveanu

Fosta prezentatoare TV nu se sfiește să vorbească deschis despre povestea de dragoste dintre ea și partenerul ei. Andreea Marin este o fire deschisă și sinceră, iar când vine vorba despre dezvăluiri legate de relația sa, vedeta spune lucrurilor pe nume. Aceasta a oferit câteva dezvăluiri despre cum vede diferența de vârstă dintre ea și Adrian, într-o notă comică.

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi.  Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marina în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

În ceea ce privește atracția dintre ei, Andreea Marin a precizat că amândoi au trecut prin aceleași momente dificile când s-au cunoscut, iar acest lucru i-a unit de la început. Vedeta își pierduse tatăl, iar partenerul ei i-a fost alături.

„Pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mai spus Andreea Marin în cadrul podcast-ului.

Citește și:
Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală rară: „Sunt norocos că sunt în viață'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people