Andreea Marin și-a făcut o nouă schimbare de look. Cum arată acum vedeta

Andreea Marin și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o nouă schimbare de look ce-i vine de minune.

Andreea Marin și-a făcut o nouă schimbare de look. Cum arată acum vedeta

Andreea Marin a uimit cu o nouă schimbare de look. Cum vedeta este cunoscută pentru transformările periodice, de această dată a împărtășit cu fanii noul rezultat. După ce a trecut pragul salonului de înfrumusețare, aceasta a radiat de fericire în ultima fotografie postată pe rețelele de socializare.

În ultima perioadă, fosta prezentatoare TV și-a surprins fanii cu mai multe schimbări. De la culoare, până la lungimea părului, Andreea Marin a încercat mai multe look-uri până să se hotărască în privința celui mai potrivit. Cu toate acestea, din când în când, vedeta simte nevoie de o împrospătare, motiv pentru care vizitele la salonul de înfrumusețare sunt regulate.

Andreea Marin și-a făcut o schimbare de look

De această dată, fanii au surprins-o pe Andreea cu o nouă tunsoare, un bob scurt care îi vine de minune. De asemenea, spre deosebire de imaginile anterioare, se pare că vedeta și-a mai deschis puțin nuanța părului, fiind acum într-un șaten foarte deschis. Noul look îi vine superb vedetei de televiziune, care știe cum să își pună în valoare trăsăturile.

Vedeta pare că întinerește pe zi ce trece, iar secretul ei constă într-un stil de viață foarte echilibrat. Andreea Marin este foarte atentă la alimentație, iar programul alert o menține în formă. Cu toate acestea, fosta prezentatoare a tras un semnal de alarmă în privința controlului asupra timpului și a meselor regulate.

Am o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz”, a spus Andreea Marin într-un interviu din august 2020.

Citește și:
Gina Pistol a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei, Josephine

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people