Andreea Marin, dezvăluiri despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație: „Nu e nevoie să ne convingem reciproc”

Andreea Marin a oferit detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu și ideea de căsătorie.

Andreea Marin, dezvăluiri despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu, după 5 ani de relație: „Nu e nevoie să ne convingem reciproc”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de 5 ani, iar fanii se întreabă când vor face următorul pas. Vedeta a oferit detalii despre relația cu partenerul ei și a făcut dezvăluiri despre ideea de căsătorie.

Andreea Marin, despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu

Vedeta TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, iar cei doi sunt de nedespărțit. De-a lungul timpului, Andreea Marin a dezvăluit care este secretul relației lor și cum reușesc să treacă tot timpul să treacă peste provocările din cuplu. În ceea ce privește căsătoria, fosta prezentatoare TV a răspuns tuturor curiozităților și a spus că ea și partenerul ei nu ezită niciodată să facă ceea ce simt.

Andreea și Adrian preferă să rămână discreți în privința planurilor de viitor și nu obișnuiesc să ofere foarte multe detalii din intimitate. Întrebată dacă vor ajunge la altar în viitorul apropiat, vedeta TV a spus că nu este un subiect pe care să îl dezbată în public.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa. Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a declarat vedeta pentru publicația viva.ro.

Vedeta și partenerul ei, discreți în privința vieții de cuplu

Recent, Andreea Marin a distribuit o serie de imagini de cuplu pe rețelele de socializare cu ocazia împlinirii a 5 ani de relație. Cei doi nu obișnuiesc să se posteze des împreună, motiv pentru care aparițiile pe internet sunt rare, iar fosta prezentatoare TV a explicat că le place să rămână discreți.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a transmis Andreea Marin. 

Citește și:
Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținuta purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Dr. Jill Biden

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people