Dieta cu care Andreea Marin se menține în formă. La ce alimente a renunțat vedeta

Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să slănească șapte kilograme și ce alimente a înlocuit în dieta sa.

Dieta cu care Andreea Marin se menține în formă. La ce alimente a renunțat vedeta

Andreea Marin a demonstrat în repetate rânduri că vârsta este doar un număr. Vedeta se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat la vârsta de 47 de ani, fiind adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că nu este tocmai ușor de respectat o dietă, încă cu timpul aceasta a devenit o obișnuință, eliminând o parte dintre alimente.

Ce alimente a înlocuit Andreea Marin

Vedeta a povestit într-un interviu pentru spectacola.ro despre faptul că a reușit să slăbească un număr impresionant de kilogramare într-un timp relativ scurt. Pentru o siluetă de invidiat, Andreea Marin a recunoscut că a făcut anumite sacrificii, însă rezultatul a fost cu siguranță cel dorit. Vedeta a făcut o serie de schimbări în alimentația sa și a dezvăluit că una dintre cele mai importante decizii a fost să înlocuiască pâinea cu brânza.

De asemenea, Andreea a dezvăluit care este singurul aliment la care nu vrea să renunțe, fiind printre preferatele sale. În ceea ce privește dieta sa, vedeta este de părere că nimic nu este imposibil, iar cu voință se poate renunța la orice este dăunător siluetei.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

Vedeta a slăbit 7 kilograme

Totodată, Andreea Marin a declarat că a renunțat și la dulciuri. Eliminând zahărul excesiv din meniurile sale, vedeta a reușit să slăbească 7 kilograme în aproximativ o lună și jumătate. Vedeta a subliniat, din nou, cât de mult contează voința într-un astfel de proces, iar rezultatele nu vor apărea fără efort.

„M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

Dieta Andreei Marin a fost recomandată de un medic nutriționist, care a știut exact care sunt nevoile organismului său, iar totul a fost supravegheat. Vedeta nu recomandă abordarea dietelor fără consultarea unui specialist.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus vedeta.

Citește și:
De ce Marius Moga nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței sale

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people