Andreea Marin dezvăluie cum se înțelege fiica ei, Violeta, cu Adrian Brâncoveanu: „Suntem foarte deschiși unii cu alții”

Andreea Marin a dezvăluit cum se înțelege partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, cu Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică.

Andreea Marin dezvăluie cum se înțelege fiica ei, Violeta, cu Adrian Brâncoveanu: "Suntem foarte deschiși unii cu alții"

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți vreme de șapte ani, iar în urma relației a rezultat și fiica lor, Violeta, acum adolescentă. Amândoi și-au refăcut viețile după separare. Vedeta TV trăiește de cinci ani o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, iar artistul formează un cuplu cu Lavinia Pîrva. 

Andreea Marin se numără printre cele mai discrete vedete din showbiz-ul autohton. Deși mereu spune cât de mândră este de fiica ei, nu o expune foarte mult pe rețelele de socializare, semn că își dorește să-i protejeze intimitatea. În cadrul unui interviu pentru VIVA!, vedeta a fost întrebată dacă Violeta este mai apropiată de ea sau de tatăl ei, Ștefan Bănică

„Nu pot face o comparație în acest sens. Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles”, a declarat Andreea Marin. 

În același interviu, Andreea Marin a vorbit și despre relația pe care o are partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, cu fiica ei, Violeta. Vedeta a recunoscut acum ceva timp că locuiesc cu toții împreună, iar acum a menționat faptul că se înțeleg foarte bine.

„Suntem foarte deschiși unii cu alții, iar noi, maturii, nu ținem secrete unul față de altul, deci nu e cazul, deși ea poate mai încearcă. Da, ei se înțeleg foarte bine, asta nu înseamnă însă o complicitate prin care să ne ocolim reciproc, când îi convine unuia dintre noi. Nu suntem adepții acestui mod de a acționa, nu credem în el decât atunci când punem la cale surprize frumoase pentru unul sau altul dintre noi”, a adăugat Andreea Marin pentru VIVA!.

Citește și:
Mihai și Elwira Petre, declarații despre al treilea copil: „Nu excludem…'

Foto: Facebook Andreea Marin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people