Ce a dezvăluit Iulia Vântur despre cariera ei din India: „Salman a fost cel care…”

Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația cu Salman Khan și cum a ajutat-o acesta în carieră.

Ce a dezvăluit Iulia Vântur despre cariera ei din India: "Salman a fost cel care..."

Iulia Vântur s-a bucurat în România de o carieră în plină ascensiune, având în vedere succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. 

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au fost mereu rezervați în ceea ce privește declarațiile privind viața lor personală. Artista a petrecut o bună perioadă de timp în România, departe de India și partenerul său, iar fanii i-au urmărit cu mare atenție fiecare apariție, atât pe social media, cât și în presă sau la posturile de televiziune.

Mulți s-au întrebat cum a reușit Iulia Vântur să își facă o carieră de succes în India și iată că acum vedeta a vorbit despre acest aspect al vieții ei. Deși a recunoscut că a fost ajutată un pic și de Salman Khan, Iulia Vântur a ținut să precizeze că a muncit mult până la a ajunge la succesul de acum.

„Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință. În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu acordat publicației VIVA.

„Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum. (zâmbește). Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă”, a mai povestit ea pentru sursa citată.

Citește și:
Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, cu 10 ani mai tânăr

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people