Încă o dovadă a faptului că Kim Kardashian și Kanye West sunt tot mai aproape de divorț

Conform unor surse apropiate, Kanye West își va consulta în această săptămână avocații cu privire la procedurile de divorț.

Încă o dovadă a faptului că Kim Kardashian și Kanye West sunt tot mai aproape de divorț

Kim Kardadashian și Kanye West sunt din ce în ce mai aproape de a pune capăt căsniciei. Dacă în trecut cei doi au apelat la consiliere de cuplu pentru a-și putea rezolva problemele, se pare că acum au renunțat definitiv și la această metodă menită să le salveze mariajul.

„Kim și Kanye fac terapie de cuplu și explorează opțiunile pe care le au. Lucrează de mult timp la relația lor, însă până acum nu a fost luată o decizie”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru site-ul PEOPLE la începutul anului.

Însă, în ultimele săptămâni lucrurile s-au schimbat considerabil. Potrivit surselor, atât Kim, cât și Kanye discută cu avocații lor despre posibilitatea începerii divorțului.

„Săptămâna aceasta va discuta cu avocații despre divorț”, a afirmat o sursă despre Kanye, conform site-ului People.

În plus, se pare că cei doi locuiesc separat, Kanye West petrecându-și majoritatea timpului la ferma sa din Wyoming, în timp ce Kim își continuă viața alături de cei patru copii ai lor în Los Angeles.

„Kim și Kanye nu au avut altă opțiune decât de a locui separat fiindcă modul lor de comunicare devenise complet toxic. Au intrat în a doua jumătate a anului 2020 cu cele mai bune intenții și voiau să găseasă o cale prin care să se înțeleagă atunci când nu petrec timpul împreună. Dar s-a ajuns în punctul în care certurile s-au transformat în confruntări urâte și, din moment ce niciunul dintre ei nu a vrut ca copiii să fie expuși acestui tip de ostilitate, au rămas separați”, a precizat o altă sursă pentru Us Weekly.

Kim și Kanye s-au căsătorit în Italia, în 2014 și au împreună patru copii: North, șapte ani, Chicago, trei ani, Saint, cinci ani și Psalm, un an.

„Kanye a vrut ca familia sa să se mute definitiv în Wyoming. Aceasta este direcția în care își vede el viața. Kim pur și simplu nu își poate imagina să trăiască definitiv în Wyoming”, a mai adăugat pentru același site o sursă apropiată celor doi.

Citește și:
Decizie radicală: Kanye West și Kim Kardashian nu mai locuiesc împreună

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people