Imagini virale cu Magic Johnson sărutând-o pe Janet Jackson

Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, indiferent că este vorba despre momente plăcute sau controversate.

Imagini virale cu Magic Johnson sărutând-o pe Janet Jackson

Este și cazul imaginilor cu Magic Johnson sărutând-o pe Janet Jackson, fotografii care au ajuns acum pe internet și care au devenit virale.

Nu este vorba însă de imagini surprinse anul acesta. Fotografiile au fost realizate în 1983, după decernarea American Music Awards, în Los Angeles, California.

Mulți dintre cei care au văzut fotografiile au fost șocați atât de faptul că nu s-a știut niciodată de existența imaginilor, dar și de faptul că, la momentul acela, Magic Johnson avea 24 de ani, iar Janet Jackson doar 16 ani. Iar acest lucru a dus la numeroase discuții cu privire la comportamentul celebrului jucător de baschet, cunoscut pentru numeroasele sale aventuri amoroase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Messy (@messybootstv) on


Nu există nicio știre din acea vreme conform căreia cei doi au format un cuplu și este cunoscut faptul că la un an și jumătate de la realizarea acelor fotografii, în septembrie 1984, Janet Jackson s-a căsătorit în secret cu cântărețul James Debarge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Ramping Shop™ (@the.rampingshop) on

Roland Lazenby, autorul cărții The Lakers: A Basketball Journey, a scris în romanul său că „Se spunea că Los Angeles devenise orașul lui Magic. Mai corect, devenise haremul lui”. Iar acest lucru a fost confirmat chiar de legendarul jucător de baschet, care a declarat într-un interviu din anii 80 că a avut relații cu 300 de femei în fiecare an.

Într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey, Magic Johnson a vorbit sincer despre aventurile sale amoroase. „Toate femeile își doreau să devină Doamna Johnson. Era o vreme în care nimeni nu folosea protecție, nici măcar nu se vorbea despre acest lucru. Anii 80 au fost distractivi și toată lumea făcea sex cu toată lumea. Am respectat întotdeauna femeile și nu am fost genul care să le creeze false speranțe. Fiecare știa la ce să se aștepte atunci când ele erau alături de mine”.

Citește și:
Fanii serialului „Emily in Paris' sunt șocați de cum arăta înainte actorul Lucas Bravo

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people