Imagini inedite cu Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, din Miami

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, este activă în mediul online, acolo unde a împărtășit cu urmăritorii ei mai multe imagini din Miami.

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, are 24 de ani și locuiește în Miami, acolo unde studiază jurnalismul și economia la Universitatea Miami. Ea este activă pe rețelele de socializare, în ciuda faptului că omul de afaceri este mereu discret când vine vorba de viața personală.

Ioana Natalia Țiriac este fiica pe care Ion Țiriac o are din relația cu jurnalista Sophie Ayad. Cei doi s-au cunoscut la München în anul 1994. Alături de ea, omul de afaceri mai are un copil, pe Karim. Fostul tenismen mai are un băiat, pe Ion Ţiriac Jr., din relația cu modelul Mikette von Issenberg.

Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, a locuit o perioadă în Monaco, alături de mama ei. Tânăra împărtășește destul de des imagini cu ea pe social media. Printre cele mai recente fotografii publicate de ea se numără cele de la plajă. În urmă cu ceva timp, Ioana, fiica lui Ion Țiriac, și-a făcut o schimbare de look. Și-a vopsit părul într-o culoare mult mai închisă, renunțând astfel la blond.

Ioana Natalia Țiriac s-a numărat printre principalele persoane care au organizat în 2018 „Bucharest Charity Fashion Show”, un show de mo caritabil. La acel eveniment a fost prezent și tatăl ei.

Ion Țiriac a povestit în trecut că este mândru de fiica lui, Ioana, în special pentru faptul că organizează singură tipul acesta de evenimente și consideră că este meritul ei. „Bănuiesc că un copil norocos se numește cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri sau de lucrurile normale în viaţă, asta a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa de multe ori, e meritul ei, nu e meritul meu absolut deloc”, a povestit Ion Țiriac în 2018 pentru Antena Stars.

În ceea ce privește sfaturile pe care i le-a oferit fiicei sale, Țiriac a mărturisit că nu i-a dat foarte multe. „Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, a adăugat Ion Țiriac pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Cu ce se ocupă azi CRBL după ce s-a mutat în Spania cu familia lui: „Mă provoacă lucrurile noi'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people