Care e treaba cu verdele în moda momentului?

Cum porți cea mai fashion nuanță de verde și de ce trebuie să ai cel puțin o astfel de piesă în garderoba ta.

Sigur, nu te obligă nimeni să achiziționezi o pereche de cizme, o geantă sau o cămașă în culoarea cea mai cool, și anume verdele puternic. Însă de ce să nu profiți de tendințe pentru a-ți colora garderoba? Eu una am făcut o pasiune pentru verdele intens în stil Bottega Veneta și am purtat toată vara o pereche de papuci din prosop, atât de verzi…

Pe scurt, Daniel Lee, talentatul designer al casei Bottega Veneta are super fler și cum vine cu o idee nouă sau pur și simplu reinterpretează una deja existentă, toate influencer-ițele se activează și postează la unison acea piesă. Cu toate că brandul nu mai este prezent în social media, are în continuare același impact imens. Pe scurt, cam asta s-a întamplat și cu verdele intes. Acum însă, multe alte case de modă au exploatat această culoare și au procedat foarte bine.

Este o culoare care îți dă energie pozitvă și te scoate în față, așa că, de ce să nu o porți cât mai des?

Iată câteva sfaturi despre cum să porți verdele intens:

1. Trenciul

Un trenci verde se potrivește de minune cu o ținută compusă din piese albe și negre fără nici o altă culoare intercalată între acestea. Se formează un joc grafic spectaculos și extrem de fresh.

2. Geanta

Poartă o geantă verde atunci când ai fie o ținută uni (neagră, albă, sau, de ce, nu, portocalie?) sau atunci când alegi piese ce conțin verde în ele cum ar fi, spre exemplu un blazer cu imprimeu în carouri.

3. Tonuri neutre

Verdele intens a la Bottega Veneta va arăta mereu impecabil cu tonuri neutre. Ce ai spune de o geantă verde asortată cu un trenci și o pereche de cizme, ambele bej?

4. Jeans

O pereche de jeanși clasici și o cămașă oversized verde vor face „echipă' bună întotdeauna. Dacă vrei să pui accentul pe verde șă să faci un statement din această culoare, atunci alege și pantofii și geanta într-o nuanță înrudită. Nu va fi too much atâta timp cât nu încerci să atingi perfecțiunea!

Citește și:

Editorial fashion: Sport lover

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion