Imagini inedite cu copiii actriței Kate Hudson

Actrița Kate Hudson ne face ziua mai frumoasă cu o postare inedită, fotografii cu doi dintre copiii săi, în timp ce se joacă în curte.

Kate Hudson ne-a obișnuit cu cele mai simpatice imagini cu copiii săi, iar cele mai recente dintre ele te vor face cu siguranță să zâmbești. Kate Hudson are 3 copii, Ryder Russell Robinson, 16 ani, Bingham Hawn Bellamy, 8 ani, și Rani Rose Husdon Fujikawa, 1 ani.

Kate Hudson este cunoscută pentru faptul că le împărtășește fanilor detalii despre viața ei de familie, postând de nenumărate ori poze cu copiii ei. Actrița a postat recent o serie de poze cu fetița ei de un an și cu băiatul mijlociu, Bingham, jucându-se în curtea casei. Rani Rose Husdon Fujikawa este fetița ei împreună cu iubitul său, Danny Fujikawa, cu care are o relație din 2017.

În aceste poze, îi putem vedea pe copii jucându-se pe o plută gonflabilă, bucurându-se de soare. Rani este toată un zâmbet, pe când fratele său mai mare adoptă o postură ceva mai serioasă. Kate a adăugat la poze descrierea următoare: „Bebelușii mei”. Bineînțeles că imaginile au primit sute de mii de aprecieri din partea faniilor, dar și a unor persoane celebre. Starul din Friends, Matthew Perry, a comentat glumind „Eh… Dacă îți plac lucrurile de genul”.

Kate Hudson a vorbit recent despre faptul că nu este împotriva de a avea mai mulți copii. „Rani se află acum în stadiul în care mai vrea un bebeluș”, a mărturisit actrița în februarie la o apariție pentru show-ul lui Ellen DeGeneres. „Dar, odată ce ajunge să aibă 4, 5 ani, te gândești că viața ta se întoarce la normal”. Însă chiar și așa, nu este împotriva ideii de-a încerca să-i dăruiască un băiețel lui Fujikawa, acesta crescând alături de cei 2 frați ai săi.

Citește și:
Kate Hudson răspunde zonurilor conform cărora și-ar crește fiica fără să țină cont de gen

Text: Alexandra Dima
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people