Imagini adorabile cu fiicele cuplului Vladimir Drăghia & Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți din nou, iar creatoarea de conținut a împărtășit o serie de fotografii emoționante cu fiica ei cea mare, Zora, și sora ei.

Imagini adorabile cu fiicele cuplului Vladimir Drăghia & Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit recent părinți pentru a doua oară. Creatoarea de conținut a născut pe 6 septembrie 2022 o fetiță. Cei doi mai au împreună o fiică, pe nume Zora.

Alice Cavaleru și fetița ei nou-născută au fost externate din spital în urmă cu câteva zile. Pe contul personal de Instagram, acolo unde este activă și împărtășește des cu urmăritorii momente din viața de familie, creatoarea de conținut a publicat câteva fotografii emoționante cu micuța, pe care o cheamă Alegra Nova, dar și cu fiica ei cea mare, Zora. 

„Marea întâlnire dintre Zora și Nova
#mamădefete
#AlaiaZora #AlegraNova”, a scris Alice Cavaleru pe Instagram. 

Alice Cavaleru a primit o mulțime de comentarii și aprecieri din partea fanilor, care au ținut să-i transmită ei și soțului ei, Vladimir Drăghia, gândurile lor bune. „Sunt minunate! Cu câtă dragoste o privește și o pupă”, „Ce frumoase, să vă trăiască!!”, „Să vă trăiască micuța foarte frumoasa este”, „Câtă dragoste, Zora va fi sora perfectă pentru Nova”, „Adorabile!”, „Să fie sănătoase și să vă aducă bucurii toată viața!!”, „Mă topesc”, sunt o parte dintre comentariile primite de Alice Cavaleru pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Anunțul conform căruia Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au devenit părinți a fost confirmat de către creatoarea de conținut, care a publicat pe rețelele de socializare două imagini alături de partenerul ei și de fetița nou-născută. De asemenea, a transmis și un mesaj prin intermediul căruia a dezvăluit numele special pe care ea și soțul ei l-au ales pentru fiica lor. 

„Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră.
O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022.
Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit”, a transmis Alice Cavaleru pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste, iar în iulie 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe o plajă privată din Mamaia. Luna de miere au petrecut-o în Maroc. 

Citește și:
Monica Bîrlădeanu face un nou pas important în carieră: „Era și timpul!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people