Imagine adorabilă cu Andreea și Cabral Ibacka, la plimbare alături de băiețelul lor

Andreea și Cabral Ibacka s-au bucurat în acest weekend de o plimbare în parc alături de fiul lor nou-născut.

Imagine adorabilă cu Andreea și Cabral Ibacka, la plimbare alături de băiețelul lor

Andreea și Cabral Ibacka au mers la plimbare în acest weekend alături de fiul lor. Băiețelul celor doi s-a născut marți, pe 5 octombrie 2021, cântărind 3.420 de grame.

Andreea și Cabral Ibacka s-au bucurat în acest weekend de o mică plimbare cu fiica lor, Namiko, dar și cu băiețelul lor, care a venit pe lume acum câteva săptămâni. Prezentatorul TV a fost surprins de către soția lui în timp ce își plimba fiul cu căruciorul și a împărtășit imaginea și cu urmăritorii de pe Facebook. Fotografia a fost însoțită și de un mesaj amuzant, în stilul său caracteristic. „E apă, nu cad bolovani din cer. Am ieșit toți patru la joacă, sărit prin bălți și orăcăieli de mini-șoarece gras. Andreea Ibacka ne face pozele, Namiko e pe platforma de copii aproape mari. Ăla micu’ e făcut franzelă. Doarme și dă bășini. Eu… băiatul de la Marcaje Rutiere… gone wrong”, a scris Cabral pe Facebook.

Andreea și Cabral Ibacka nu au anunțat până acum ce nume au ales pentru fiul lor. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, actrița a mărturisit că a fost copleșită de mesajele pe care le-a primit din partea urmăritorilor ei. Vedeta a adăugat că în cazul ei recuperarea a fost una ușoară. „La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun, e totul în regulă (…) Bebe este incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm. A luat nota 10, premiant. Am fost zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Suntem foarte fericiți și foarte recunoscători. Suntem sănătoși amândoi”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea și Cabral Ibacka au aniversat în luna iunie 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească și formează unul dintre cele îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună o fiică, pe nume Namiko. Prezentatorul TV mai are o fată, Inoke, în vârstă de aproape 19 ani, din căsnicia cu Luana Mitran.

Citește și:
Suma fabuloasă pe care Cleopatra Stratan o câștigă pentru un concert

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people