Ilinca Vandici, înlocuită temporar la „Bravo, ai stil Celebrities!”. Cine va prezenta de acum emisiunea

Schimbare neașteptată la „Bravo, ai stil Celebrities!”.

Ilinca Vandici, înlocuită temporar la „Bravo, ai stil Celebrities!”. Cine va prezenta de acum emisiunea

Începand de astăzi, 14 octombrie, pentru câteva ediții, Victor Slav va fi noul prezentator al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

„Din păcate, Ilinca nu va putea fi prezentă în platou din cauza unor probleme de sănătate. Acestea o vor ține, pentru scurt timp, departe de atmosfera incendiară a show-ului, dar cu ochii asupra evoluției concurentelor.
Oare prezența lui Victor Slav a făcut ravagii la „Bravo, ai stil! Celebrities”?”, este anunțul oficial făcut pe contul de Instagram al emisiunii.

Înainte de a păși din nou în platoul emisiunii, acesta a declarat că are mari emoții și că speră să se ridice la nivelul așteptărilor Ilincăi Vandici. „Am mai făcut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui să fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a spus Victor Slav.

Cele opt concurente rămase în acest sezon, mai exact Anda Adam, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu, Ioana Filimon, Viviana Sposub și Carmen Negoiță sunt pregătite să își demonstreze abilitățile stilistice în cadrul show-ului, dar și să câștige simpatia telespectatorilor, care le-au urmărit până acum activitatea. Ele luptă pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România, dar și pentru premiul în valoare de 100.000 de lei.

În cadrul galei de acum aproape două săptămâni Nicoleta Nucă a fost eliminată din competiția Bravo, ai stil! Celebrities, primind cele mai puține voturi din partea publicului. Astfel, ea este a doua concurentă care părăsește show-ul după eliminarea cântăreței Olga Verbițchi.

Surpriza sezonului este reprezentată de noul jurat al emisiunii, Tibi Clenci. După cum știm deja, Cătălin Botezatu a anunțat oficial că pleacă de la „Bravo, ai stil!”. El s-a alăturat juriului în 2018 și a dat verdicte pe parcursul a trei sezoane.

Alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, Tibi Clenci va juriza ținutele concurentelor, dar și momentele pe care acestea le vor pregăti în cadrul galelor tematice. Telespectatorii vor avea un rol important, aceștia putând să își arate susținerea față de concurentele lor favorite prin vot.

Tibi Clenci este unul dintre cele mai cunoscute nume când vine vorba de fotografi de fashion din România. Are în palmares colaborări cu unele dintre publicațiile internaționale glossy de succes, iar printre acestea se numără bineînțeles ELLE România, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, ELLE Franța, ELLE Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia. Nu sunt de ignorat nici colaborările cu cele mai mari case de modă, cum ar fi Chanel, Dior și Louis Vuitton. A fost director de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția fashion.

Citește și:
Raluca Bădulescu răspunde perfect celor care îi critică stilul vestimentar

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people