Viviana Sposub e noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub e noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, după descalificarea Olgăi Verbițchi.

Viviana Sposub e noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub e noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, după eliminarea cântăreței Olga Verbițchi. Aceasta va prelua steluțele strânse deja de fosta concurentă și a primit deja trei stele la prima ediție la care a participat, deși ținuta pe care a ales-o nu se diferenția cu nimic de cele pe care le-a abordat în nenumărate ocazii, în participările la diverse emisiuni televizate.

După ce a fost anunțat faptul că Viviana Sposub e noua concurentă Bravo, ai stil!, aceasta a făcut și o serie de declarații despre participarea la emisiune. „De-abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la TV. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic. Cu siguranță se va vedea o diferență față de Viviana din următoarele săptămâni”.

Cum ne-a obișnuit formatul emisiunii-concurs de la Kanal D, faptul că Viviana Sposub e noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a și născut un mini-conflict, între aceasta și o altă concurentă, Ruxi, care a declarat încă din prima zi că ținuta purtată de Sposub „nu e ce trebuie” din punct de vedere stilistic. „Are nevoie să învețe. Ne știm destul de bine. Nu suntem prietene, dar ne știm din anturaje”, a mai declarat aceasta.

Și Sposub, care a devenit cunoscută după participarea la Ferma și după ce a intrat într-o relație cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a vorbit despre relația sa cu Ruxi. „Noi am fost apropiate în trecut, iar prietenia s-a stricat pe parcurs”, a mărturisit Viviana Sposub, în culisele emisiunii. Viviana Sposub a format un cuplu cu Ionuț Rusu, care a venit să o susțină pe Ruxi în prima gală a competiției.

Citește și:
Cum arată a doua rochie de mireasă purtată de Simona Halep la cununia cu Toni Iuruc (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people