Hărțuitorul Sandrei Bullock s-a sinucis

Bărbatul care a hărțuit-o pe Sandra Bullock în urmă cu câțiva ani a refuzat să se predea poliției și s-a sinucis în locuința sa.

Hărțuitorul Sandrei Bullock s-a sinucis

Joshua James Corbett este bărbatul care a hărțuit-o pe Sandra Bullock în urmă cu mai mulți ani. În 2014 el a fost condamnat pentru hărțuire și furt, după ce a pătruns în casa faimoasei actrițe.

În noaptea în care Joshua James Corbett a pătruns în casa, Sandra Bullock se afla în locuință alături de cei doi copii, Louis și Laila. Aceasta a auzit zgomote și s-a ascuns, alertând în acest timp și poliția. Bărbatul a fost prins în timp ce ținea un caiet cu o scrisoare pentru actriță și mai multe fotografii cu aceasta.

Se pare că în acel moment Corbett nu avea arme asupra sa, însă ulterior polițiștii au descoperit numeroase arme automate și muniție în locuința sa. Cu toate acestea, el nu a fost acuzat pentru deținerea acestora, deoarece poliția nu a avut mandat de percheziție, așadar nu au putut folosi dovezile.

Bărbatul a fost pus sub supraveghere judiciară timp de cinci ani și a fost internat într-un spital de psihiatrie și, totodată, a primit un ordin de restricție pe o perioadă de zece ani. El a fost eliberat anul trecut, în luna iunie, însă se pare că Joshua James Corbett nu  s-a prezentat la o audiere, așa că poliția a venit să îl aresteze.

Potrivit TMZ, polițiștii au încercat timp de 5 ore să îl convingă să iasă, fiind chemată și o echipă S.W.AT. Corbett s-a baricadat însă în locuința sa din La Crescenta și, atunci când echipajul de poliție a reușit să între în casa sa, el a fost găsit mort.

Potrivit primelor declarații, el a murit din cauza unei răni pe care și-a produs-o singur, însă nu a fost precizat modul exact în care Corbett s-a rănit.

Citește și:
Secretul tenului de invidiat al actrițelor Sandra Bullock și Cate Blanchett constă în „tratamentele faciale cu penis'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people