Halle Berry se va apăra singură în divorțul de Olivier Martinez

La cinci ani de când Halle Berry și Olivier Martinez s-au despărțit, actrița a semnat că se va apăra singură de acum încolo în instanță.

Halle Berry se va apăra singură în divorțul de Olivier Martinez

Halle Berry a semnat să se apere singură în procesul de divorț de Olivier Martinez, după cinci ani de când aceștia s-au despărțit. Potrivit Daily Mail, fosta sa avocată, Zakiyan Beck, s-ar fi retras – la polul opus, avocata lui Martinez rămâne cunoscuta Laura Wasser.

Interesant este că divorțul celor doi se sfârșise deja în decembrie 2016, când Halle Berry și Olivier Martinez au căzut de acord asupra custodiei comune pentru fiul lor în vârstă de 6 ani, Maceo. Acum doi ani, însă, Berry a fost chemată din nou în instanță pentru a semna un act oficial în acest sens, potrivit TMZ.

Martinez a fost de acord ca actrița care a interpretat-o pe Catwoman să declare că ea a decis să divorțeze prima (conform procedurii din California) – problema privind cine a părăsit pe cine exista încă din octombrie 2015.

În același an, fostul cuplu de la Hollywood lansa și o declarație publică: „A fost extrem de greu pentru noi să ajungem la decizia de a divorța. Mergem fiecare mai departe cu dragoste și respect unul pentru celălalt, concentrându-ne împreună să îi oferim fiului nostru doar ce e mai bun. Nu ne dorim decât fericire unul altuia și sperăm să ne respectați atât decizia, cât și intimitatea copilului nostru în această perioadă dificilă.”

Actorii Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit în 2013 la scurt timp după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru Dark Tide. La doar 3 luni după aceea, cei doi au anunțat și nașterea fiului lor, Maceo.

Halle se poate lăuda cu o întreagă istorie a căsniciilor și relațiilor – din 1993 și până în 1997 artista a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, iar din 2001 aceasta s-a măritat cu compozitorul Eric Benet, până în 2005.

În același ani, Berry a început să se întâlnească și cu modelul Gabriel Aubry, cu care a avut și o fiică în 2008, Nahla. Fără să fi fost căsătoriți, cei doi s-au despărțit în 2010. Doar doi ani mai târziu, vedeta își începea relația cu Martinez.

Momentan, se pare că Halle Berry a trecut deja peste divorțul de acesta, relaxându-se alături de un bărbat misterios în timpul unei vacanțe aniversare din Las Vegas de la începutul acestei luni, după cum apare într-o postare de pe contul ei de Instagram.

Citește și:
Megan Fox vorbește cu sinceritate despre schimbările din viața ei

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people