Giulia Anghelescu suferă de sechele post-Covid. Ce a povestit cântăreața?

Giulia Anghelescu suferă de sechele după ce s-a vindecat de Covid-19. Atât ea, cât și soțul și copiii săi au fost infectați cu coronavirus. Ce a declarat vedeta?

Giulia Anghelescu suferă de sechele post-Covid. Ce a povestit cântăreața?

Giulia Anghelescu suferă de dureri după ce s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, lucru pe care vedeta l-a împărtășit fanilor săi din mediul online. Așa s-a aflat că Anghelescu are dureri de articulații care îi provoacă mari neplăceri.

Cu doar puțin timp în urmă aceasta făcuse anunțul că s-a infectat cu coronavirus și că atât ea, cât și soțul și copiii săi au Covid-19. Însă faptul că Giulia Anghelescu suferă de sechele post-Covid îi poate pune în pericol planurile de vacanță. Aceasta plănuise un concediu cu familia la schi, în Austria, atunci când a primit diagnosticul, iar acum a împărtășit faptul că plecarea ar putea fi anulată definitiv, din cauza durerilor din ce în ce mai severe de articulații cu care se confruntă artista.

„Am crezut că sunt vreo deosebită sau că m-au apucat bătrânețele, așa cum mi-a zis soțul și d-asta mă dor toate cele, dar nu, așa este după Covid la unele persoane. Nu pot decât să mă bucur, sper măcar să mă mai lase până plecăm în vacanță că eu așa nu pot să schiez. O să treacă și astea”, a mărturisit Giulia Anghelescu, optimistă în fața problemelor de sănătate.

Dincolo de faptul că Giulia Anghelescu suferă de dureri de articulații, ea pare să sufere și de ceva dureri de cap în urma interacțiunii cu unii dintre fani în social media. Recent, aceasta a primit comentarii neplăcute, care îi reproșau că nu este o mamă bună pentru copiii săi.

„Am primit un comentariu la noua mea postare de la o fată, o femeie. Mi-a spus că sunt penibilă pentru că sunt mamă și nu am voie să scot limba. Nu pot să cred, eu refuz să cred, că în 2022 mai există o asemenea mentalitate bătrână și veche în care dacă ești mamă trebuie să îți pui un sac pe cap, stai la cratiță, nu te aranjezi, nu te comporți așa cum vrei. Poftim? Penibilă este gândirea asta.”

Citește și:
Care este dieta pe care o urmează Raluca Bădulescu pentru a-și păstra forma fizică de invidiat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people