Gigi Hadid, prima apariție publică împreună cu fiica ei. Cum a fost surprinsă de paparazzi

În prima apariție publică de când a devenit pentru prima dată mamă, Gigi Hadid a fost surprinsă în New York alături de Zayn Malik și Bella Hadid.

Gigi Hadid, prima apariție publică împreună cu fiica ei. Cum a fost surprinsă de paparazzi

Gigi Hadid dovedește că este o mămică stylish. Deși a devenit mamă de puțin timp, Gigi a preferat să păstreze discreția în toată această perioadă. 

Gigi Hadid, în vârstă de 25 de ani, a fost surprinsă recent în New York, alături de partenerul ei, Zayn Malik, și sora ei, Bella Hadid. Gigi poate fi văzută plimbându-și fiica, fiind și prima apariție publică a modelului de când a născut.

Gigi Hadid era îmbrăcată cu un outfit all-black, format dintr-o jachetă supradimensionată neagră, o cămașă din denim, o șapcă, ochelari de soare și, desigur, o mască de protecție.

De când a născut, Gigi Hadid și-a surprins urmăritorii și cu câteva imagini cu fiica ei, însă fără să îi arate și chipul. Cele mai recente sunt făcute la ferma familiei sale din Pennsylvania.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid)


 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi Hadid a vorbit recent pe contul de Instagram despre viața de mamă, mărturisind că: „Aș spune înapoi la muncă, dar nu există un job așa cum este cel de a fi mamă.” O sursă a declarat în exclusivitate pentru Us Weekly că atât Gigi, cât și Zayn „se descurcă minunat în rolul de părinți și sunt încântați de fetița lor. Amândoi sunt foarte fericiți. Gigi este foarte entuziasmată de faptul că a devenit mamă și apreciază fiecare moment.”

Gigi Hadid a redactat o scrisoare emoționantă către fanii ei, prin care le mărturisește care sunt sentimentele care au încercat-o după ce a născut. „Vreau să rămână scris… Când spun mulțumesc mă gândesc la multele daruri generoase pe care le-am primit și pentru care nu am apucat să mulțumesc public. Sunt copleșită de multiplele lucruri frumoase cu care cea mică a fost răsfățată deja de către oamenii la care țin. DAR mesajele de mulțumire sunt pe drum – dacă nu am postat despre ceva, asta nu înseamnă că e vorba despre o lipsă de recunoștință. Sunt doar o proaspătă mămică ce încearcă să-și rezolve lucrurile și să și doarmă”, a scrisGigi Hadid.

Gigi Hadid și partenerul ei, Zayn Malik, au anunțat că au devenit părinți pe 24 septembrie. Relația celor doi a început în noiembrie 2015, iar pe parcurs s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În 2019, înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu.

Citește și
INNA a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, Deliric, și planurile lor de Sărbători

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people