Gigi Hadid, adevărul despre intervențiile estetice

Gigi Hadid a vorbit pentru prima dată despre intervenții estetice, dezvăluind dacă ea a apelat la ele sau nu.

Gigi Hadid, adevărul despre intervențiile estetice

În cadrul unui live pe care Gigi Hadid l-a făcut pe Instagram alături de make-up artistul Eris Parsons, modelul a vorbit pentru prima dată despre zvonurile privind posibilele intervenții estetice pe care le-ar avea la nivelul feței. 

Până în prezent au existat speculații conform cărora Gigi Hadid ar fi apelat la fillere pentru a reduce aspectul ridurilor sau pentru a obține un aspect mult mai plin al obrajilor. „Sunt atât de amuzante lucrurile pe care le vezi în online. Oamenii cred că am sprâncenele mult prea arcuite. Dacă te uiți la pozele cu mine de când eram mică, vei vedea că așa le am de atunci. De asemenea, oamenii cred că am folosit fillere și din acest motiv fața mea este rotundă – așa o aveam și în copilărie. Aceste zvonuri s-au intensificat, mai ales când erau săptămânile modei, când eram deja însărcinată în câteva luni.”

Erin i-a spus lui Gigi că nu există diferențe față de cum arată în trecut. „Dintotdeauna am avut obrajii așa, nu cred că pot fi mai rotunzi de atât”, a spus Gigi. Ea a mai fost întrebată și dacă a observat până acum schimbări în corpul ei de când e însărcinată. „Nu ar trebui să îmi fac griji pentru asta. Sunt mulțumită de procesul natural în care decurg lucrurile”, a spus Gigi.

Gigi Hadid a vorbit deschis și a dezvăluit dacă până acum a apelat la intervenții estetice. „Pentru cei care se întreabă, nu mi-am injectat niciodată nimic în față. Sunt fericită că fiecare face ceea ce își dorește, dacă asta îi face mulțumiți și se simt confortabili cu ei înșiși. Pe mine mă sperie lucrurile astea. Vreau să fie totul în regulă, dacă ceva merge greșit? Eu mă accept așa cum sunt. Asta nu înseamnă că nu am nesiguranțe. Machiajul este un instrument minunat care ne ajută să ne simțim mai bine în anumite ocazii speciale, dar trebuie să ne acceptăm și așa cum ne-a lăsat Dumnezeu”, a declarat Gigi Hadid.

După cum bine știm deja, Gigi Hadid este însărcinată. Ea și partenerul ei, Zayn Malik, vor deveni pentru prima dată părinți. Ea a confirmat faptul că va deveni mamă într-un interviu video cu Jimmy Fallon, difuzat în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon from home. Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm știrea în modul nostru, însă suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toate mesajele de susținere și felicitările pe care le-am primit”, a dezvăluit Gigi Hadid.

Relația dintre Hadid și Malik a fost una cu multe despărțiri și împăcări pe parcursul ultimilor ani, însă, înainte de Sărbătorile de Iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu, după ce Hadid a postat pe Instagram Stories o imagine în care apărea gătind alături de mama lui Malik. De atunci, cei doi au fost fotografiați de mai multe ori împreună pe străzile din New York.

Citește și:
Prima fotografie cu Gigi Hadid, după ce a anunțat că este însărcinată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din video