Gestul făcut de Chris Evans la Premiile Oscar i-a emoționat pe toți cei care au urmărit evenimentul

Chris Evans a dovedit la Premiile Oscar 2019 că este cel mai bun coleg pe care îl poate avea cineva la un astfel de eveniment, ajutând-o pe Regina King să ajungă pe scenă.

Gestul făcut de Chris Evans la Premiile Oscar i-a emoționat pe toți cei care au urmărit evenimentul

Chris Evans ne-a cucerit la Premiile Oscar 2019! Actorul a dovedit încă o dată că i s-a potrivit perfect rolul Capitanului America din seria Avengers, el sărind în ajutorul actriței Regina King.

Regina a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din filmul „If Beale Street Could Talk” și, în timp ce se ridica pentru a merge pe scenă, rochia ei a părut că s-a prins, încurcând-o pe aceasta.

În acel moment în ajutor i-a sărit Chris Evans, care stătea chiar lângă actriță și lângă mama acesteia. El i-a oferit mâna sa și a condus-o pe scenă, asigurându-se astfel că Regina King nu se va împiedica. Actrița i-a mulțumit pentru gestul său, iar fanii care au văzut momentul au avut cele mai bune reacții.

Nu este pentru prima dată când actorul care a interpretat rolul Căpitanului America face acest gest. În 2015, Chris Evans a condus-o și pe Betty White pe scena People’s Choice Awards.

Citește și:
Moda masculină la Premiile Oscar 2019

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people