George Burcea vorbește despre consumul de droguri și despărțirea de Andreea Bălan

George Burcea a vorbit despre episodul din viața lui în care a fost prins de poliție sub influența drogurilor, dar și despre despărțirea de Andreea Bălan.

George Burcea vorbește despre consumul de droguri și despărțirea de Andreea Bălan

În luna februarie, înainte ca Andreea Bălan să confirme oficial despărțirea de George Burcea, acesta a fost prins de polițiști la volan după consumarea unor substanțe psihoactive.

Până acum George Burcea nu a făcut declarații despre acel episod din viața lui, însă, recent, în cadrul unui interviu pentru OK! Magazine, actorul a spus că ceea ce s-a speculat în presă, și anume că s-ar confrunta cu o dependență de droguri, nu este adevărat. „Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.”

George Burcea a continuat să facă dezvăluiri despre despărțirea de Andreea Bălan, menționând când anume și-a dat seama că nu mai este cale de împăcare între ei. „Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat actorul pentru sursa mai sus menționată.

Actorul a dezvăluit și motivul pentru care a fost nevoie să fie chemată poliția, dar și cine ar fi sfătuit-o pe Andreea Bălan să facă asta. „Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.”

În ceea ce privește divorțul, George Burcea spune că își dorește să se termine cel mai repede. „Cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez”, a declarat George Burcea pentru OK! Magazine.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019. În luna februarie a acestui an s-au despărțit. Cei doi au împreună două fetițe: Ella Maya și Clara.

Citește și
Pepe și soția sa, Raluca, divorțează. Anunțul oficial făcut de artist

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people