George Burcea, primele declarații după acuzațiile făcute de fosta lui soție, Andreea Bălan: „Prefer să rezolv totul în instanță”

George Burcea a reacționat după acuzațiile făcute de fosta lui soție, Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

George Burcea, primele declarații după acuzațiile făcute de fosta lui soție, Andreea Bălan: "Prefer să rezolv totul în instanță"

George Burcea a reacționat după ce Andreea Bălan a făcut acuzații dure despre fostul ei soț.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a făcut pe contul personal de Instagram mai multe declarații dure la adresa lui George Burcea. Cântăreața l-a acuzat pe fostul ei soț că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice atunci când a venit să le ia pe cele două fetițe, Ella și Clara, și că ar fi avut un comportament nepotrivit. Artista a adăugat că actorul ar fi intrat în curtea casei ei, deși are notificare să nu facă acest lucru, și că ar fi început să țipe. În același mesaj, Andreea Bălan a dezvăluit că va lupta pentru a avea custodia exclusivă a fiicelor sale. 

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a transmis Andreea Bălan.

Ulterior, Viviana Sposub, partenera lui George Burcea, a reacționat în urma acuzațiilor publice făcute de către Andreea Bălan. 

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a scris Viviana Sposub pe Instagram. 

Acum, George Burcea a reacționat, într-o serie de mesaje publicate pe Instagram, la acuzațiile Andreei Bălan. Actorul a menționat că a ezitat să facă declarații despre afirmațiile făcute de mama fiicelor sale.

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru.”

George Burcea susține că fosta lui soție ar încerca să-l îndepărteze de cei doi copii.

„Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realității și această „luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”

În același mesaj, George Burcea a dus în discuție și acuzațiile conform cărora s-ar fi aflat în stare de ebrietate atunci când a venit să le ia pe fetele lui.

„Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei şi face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om „beat” nici măcar o secundă? Dar, când ştii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl „beat”.

Actorul a precizat că a trimis împreună cu avocații lui o notificare prin care îi cere Andreei Bălan să publice dovezile video cu privire la acuzațiile făcute spațiul public.

„Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice „dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).”

De asemenea, George Burcea a punctat să preferă să rezolve lucrurile în instanță.

„Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara. Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a transmis George Burcea.

Citește și:
Anghel Damian, declarație inedită despre relația cu Theo Rose. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă o iubește

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people