Anghel Damian, declarație inedită despre relația cu Theo Rose. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă o iubește

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de câteva luni.

Anghel Damian, declarație inedită despre relația cu Theo Rose. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă o iubește

Theo Rose a luat prin surprindere pe toată lumea după ce au apărut imagini în care vedeta a fost surprinsă alături de noul ei iubit. Bărbatul cu care Theo Rose formează acum un cuplu este actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, cel care regizează serialul Clanul de la PRO TV în care joacă și artista.

Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau îmbrățișați și se sărutau, imaginile fiind realizate la finalul lunii iulie.

Cei doi nu au vorbit foarte mult despre relația lor, însă acum au oferit împreună un interviu în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, care nu s-a ferit de a le adresa întrebări cu privire la viața lor sentimentală

„Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu. Atenție! Rămâneți pe recepție. Anghel Damian?”, îl întreabă Codin Maticiuc pe Anghel Damian.

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a declarat, emoționat, Anghel Damian.

Theo Rose, reacție dură după ce a fost criticată pentru relația cu Anghel Damian

După apariția imaginilor cu noul ei iubit, Anghel Damian, artista a fost subiectul a numeroase știri, dar s-a și confruntat cu un val de critici pe rețelele de socializare, astfel că acum a considerat că este momentul să răspundă mesajelor negative primite.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus Theo Rose pe InstaStory.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people