Gabriela Prisăcariu, criticată pe Instagram. Care este motivul și cum a reacționat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a fost criticată de câțiva urmăritori de pe Instagram. Cum a reacționat modelul?

Gabriela Prisăcariu, criticată pe Instagram. Care este motivul și cum a reacționat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a fost criticată de câteva persoane care o urmăresc pe Instagram. Care este motivul pentru care soția lui Dani Oțil a primit comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare și cum a ales să le răspundă?

Recent, Gabriela Prisăcariu a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe social media o imagine în care este îmbrăcată într-un body Mugler. Unii dintre urmăritorii ei au apreciat-o și complimentat-o, însă, cu toate acestea, au fost și câțiva care au considerat că ținuta ar fi provocatoare sau că fotografia ar fi editată prea mult.

„Ești superbă.. nimic de comentat de sus până jos.. dar să mă ierți că nu înțeleg partea din mijloc.. zici că e „rămas în urmă” fundul sau e dislocat… nu înțeleg.. sorry(referitor doar la poziția acesta) în restul pozelor #jospălăria”, „Nu-i o poză reusită”, sunt comentariile primite de Gabriela Prisăcariu pe Instagram, care au stârnit mai multe reacții.

Acestea nu sunt singurele comentarii. „Of, of! Dincolo de asta ce te mai definește!”, a mai scris o persoană pe Instagram. Răspunsul vedetei nu s-a lăsat mult așteptat, care a precizat: „Tot este bine că mă definește ceva.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Gabriela Oțil 🙈🙊💃🐒 (@gabriela.prisacariuotil)

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a reacționat și pe Instastories în urma criticilor primite recent. Nu este pentru prima dată când vedeta primește mesaje pe rețelele de socializare în care este criticată pentru diferite ținute pe care le poartă, însă, de fiecare dată a arătat că nu se lasă afectată de aceste comentarii și că este mândră de felul în care arată.

„Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte… Eu atât am putut”, a mai transmis modelul pe Instagram. 

Citește și:
Conflictul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă! Ce acuzații îi aduce actorul fostei sale soții

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people