Fiul lui David Beckham a făcut un gest care i-a șocat pe fanii lui

Cruz, fiul lui David Beckham, și-a etalat spiritul de antreprenor pe Instagram, unde a încercat să vândă la suprapreț un hanorac Louis Vuitton primit cadou.

Fiul lui David Beckham a făcut un gest care i-a șocat pe fanii lui

La 15 ani, Cruz Beckham, fiul celebrului fotbalist britanic, are idei năstrușnice de a face bani. Fanii săi au fost șocați să descopere pe un site de revânzare a hainelor un hanorac Louis Vuitton pe care acesta îl primise cadou de la prietenul părinților săi multimilionari, designerul Kim Jones.

Hanoracul dintr-o ediție limitată Louis Vuitton X Supreme, făcut special pentru Cruz, a fost pus la vânzare pe o pagină de Instagram contra sumei exorbitante de 100.000 de lire sterline. Anunțul era însoțit de imagini mai vechi cu Cruz Beckham purtând hanoracul blindat de logouri și cu mențiunea că îi lipsește un șnur.

Cu 1.8 milioane de followeri pe Instagram și o viață de vedetă încă de mic copil, adolescentul și-a derutat fanii și cu decizia de a vinde piesa pe o pagină aparent random, cu doar 12.000 de followeri.

„Sunt confuz. Îl ajuți să vândă chestia asta?”, a întrebat unul dintre fanii paginii Sneaker Bratz. Proprietarul paginii a dat de înțeles că nu vede nimic ciudat în asta, subliniind că el și Cruz se urmăresc unul pe celălalt pe Instagram.

Kim Jones a fost director creativ al brand-ului Dunhill timp de trei ani, apoi, în 2011, Marc Jacobs l-a însărcinat să se ocupe de colecțiile masculine de pret-a-porter la Louis Vuitton. Colecția sold-out făcută de el în colaborare cu Supreme în 2017 a marcat începutul unei ere a unirii de forțe în modă și a pătrunderii streetwear-ului în high-fashion. Piesele lansate atunci sunt în continuare la mare căutare pe site-urile de specialitate.

Prietenia lui Kim Jones cu familia Beckham este una îndelungată. „Kim este un bun prieten al meu și al lui David, și nu e nimic mai incredibil decât să-i vedem colecțiile,” a spus Victoria Beckham, citată de Daily Mail. „Este un om a cărui creativitate și apreciere pentru artă se văd în tot ce atinge.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Asta nu l-a împiedicat, se pare, pe Cruz, al treilea copil al cuplului David și Victoria Beckham, să renunțe la cadou, antrenându-și, totodată, spiritul antreprenorial.

Anunțul de vânzare a fost șters între timp.

Citește și:
10 copii de vedete care seamănă incredibil de mult cu părinții lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video