Fiica lui Paul Walker se simte ca-n familie alături de Vin Diesel, iar această imagine este dovada

De când și-a pierdut tatăl, Meadow Walker a găsit iubire și protecție în familia lui Vin Diesel, după cum o arată și o fotografie recentă.

Fiica lui Paul Walker se simte ca-n familie alături de Vin Diesel, iar această imagine este dovada

Meadow Walker avea 14 ani în 2013, când tatăl ei, actorul Paul Walker, a murit la numai 40 de ani, într-un accident de mașină.

Dar Vin Diesel, colegul lui Walker din Fast & Furious, a jucat un rol important în viața ei, după cum arată o fotografie postată recent de Meadow. Tânăra de 22 de ani a postat recent o fotografie alb-negru în care Vin Diesel le ține în brațe pe ea și pe fiica lui de 13 ani, Hania.

Aceasta nu este prima fotografie prin care modelul transmite că, după moartea tatălui ei, a găsit sprijin și iubire în familia celebrului Vin Diesel și că fiicele acestuia sunt ca niște surori mai mici pentru ea.

La rândul lui, starul american a postat în 2019, de ziua lui Meadow, o fotografie însoțită de mesajul: „Aș putea spune că sunt atât de mândru de cine ai devenit… dar adevărul este că am fost întotdeauna mândru de tine. La mulți ani Meadow!. Știu că este a 21-a aniversare a ta și că ai vrut să o serbezi în stil în Japonia, dar familia te așteaptă când ajungi acasă, așa că grăbește-te. Te iubesc, puștoaico”, a scris el, semnându-se Uncle Vin.

Meadow și-a început cariera de model în 2017 și în prezent este reprezentată de agenția de modele DNA. Popularitatea ei este în continuă creștere, momentan având peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram. În bio-ul ei, tânăra este trecută ca fondatoare și președintă a Paul Walker Foundation.

Paul Walker a murit în noiembrie 2013, după ce mașina în care se afla, un Porsche Carrera GT roșu condus de prietenul lui, Roger Rodas, s-a izbit de un stâlp și de un copac, explodând aproape imediat după impact. Motivele accidentului au ținut, s-a concluzionat la vremea aceea, de viteza mare cu care circulau cei doi. Walker tocmai începuse să lucreze la Fast & the Furious 7.

Citește și:

Fiica regretatului actor Paul Walker este vedeta noii campanii Proenza Schouler

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din video