Ewan McGregor și Mary Elizabeth Winstead s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete

Cei doi actori au avut parte de o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar familiile lor și câțiva prieteni apropiați.

Ewan McGregor și Mary Elizabeth Winstead s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete

Ewan McGregor și Mary Elizabeth Winstead s-au căsătorit în acest weekend, anunță Page Six. Cei doi actori au avut o ceremonie restrânsă, la care au participat doar familiile lor și câțiva prieteni apropiați. Evenimentul a avut loc în locuința lor din Topanga Canyon, iar invitații au avut parte de un meniu organic.

„A fost minunat”, a declarat o sursă pentru People. „Meniul a fost farm-to-table. Sunt un cuplu adorabil. Sunt destul de discreți și le place viața pe care o trăiesc în canion. Adeseori fac drumeții și merg la plajă”.

Ewan McGregor și Mary Elizabeth Winstead s-au cunoscut la finele lui 2016, pe platourile de filmare ale serialului Fargo. În mai 2017, Winstead s-a despărțit de soțul ei, Riley Stearns, după șapte ani de căsnicie. În acea toamnă, ea și McGregor au fost văzuți sărutându-se în timpul unei ieșiri în oraș, un lucru care a pus capăt, se pare, căsniciei actorului. Divorțul lui McGregor, demarat în ianuarie 2018, s-a finalizat abia în vara lui 2020.

Anul trecut, cei doi au devenit părinți, însă marele anunț nu a fost făcut de ei, ci de cele două fiice mai mari ale actorului, care au ținut să-și prezinte noul frățior întregii lumi. Prima născută din familia McGregor, Clara, în vârstă de 26 de ani, a confirmat în vara anului trecut nașterea mezinului printr-o postare pe Instagram.

„Bine ai venit pe lume frate mai mic. Felicitări tatei și lui Mary – acesta este cel mai frumos cadou”, a scris Clara alături de două fotografii încărcate de afecțiune, în care-și ține frățiorul la piept.

Esther, sora de 20 ani a Clarei, s-a alăturat entuziasmului familial și a postat și ea pe Instagram niște fotografii similare. „L-am întâmpinat pe frățiorul meu mai mic arătând ca un pirat”, a scris ea. „Recomand! Bine ai venit în familie micuțule Laurie.”

McGregor, care are 51 de ani, mai are doi copii, pe Jamyan (21) și pe Anouk (11), cu fosta lui soție, scenografa de origine franceză Eve Mavrakis, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani. Tot Eve (56) este și mama lui Esther și a Clarei.

Citește și:
Sofia Richie s-a logodit cu iubitul ei, Elliot Grainge, după 1 an de relație: „Pentru totdeauna'

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people