Ewan McGregor, tată pentru a cincea oară

Fiicele lui Ewan McGregor și-au întâmpinat noul frățior și au împărtășit momentele speciale cu fanii lor de pe Instagram.

Ewan McGregor, tată pentru a cincea oară

Ewan McGregor și Mary Elizabeth Winstead sunt părinți. Dar nu ei au primit cea mai multă atenție weekend-ul ăsta, ci cele două fiice mai mari ale actorului, care au ținut să-și prezinte noul frățior întregii lumi.

Prima născută din clanul McGregor, Clara, în vârstă de 25 de ani, a confirmat duminică nașterea mezinului printr-o postare pe Instagram.

„Bine ai venit pe lume frate mai mic. Felicitări tatei și lui Mary – acesta este cel mai frumos cadou,” a scris Clara alături de două fotografii încărcate de afecțiune, în care-și ține frățiorul la piept.

Esther, sora de 19 ani a Clarei, s-a alăturat entuziasmului familial și a postat și ea pe Instagram niște fotografii similare. „L-am întâmpinat pe frățiorul meu mai mic arătând ca un pirat,” a scris ea. „Recomand! Bine ai venit în familie micuțule Laurie.”

Cât despre fericita mamă, aceasta rămâne la fel de discretă ca și în timpul sarcinii, pe care nu a anunțat-o în niciun fel public. De altfel, Mary, care are 36 de ani, nu a simțit nevoia să posteze nicio fotografie cu burtica, de-a lungul ultimelor luni, sau cu momentele speciale de după naștere.

McGregor, care are 50 de ani, mai are doi copii, pe Jamyan (20) și pe Anouk (10), cu fosta lui soție, scenografa de origine franceză Eve Mavrakis, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani. Tot Eve (55) este și mama lui Esther și a Clarei.

El și Winstead s-au cunoscut la finele lui 2016, pe platoul serialului Fargo. În mai 2017, Winstead s-a despărțit de soțul ei, Riley Stearns, după șapte ani de căsnicie. În acea toamnă, ea și McGregor au fost văzuți sărutându-se în timpul unei ieșiri în oraș, un lucru care a pus capăt, se pare, căsniciei actorului. Divorțul lui McGregor, demarat în ianuarie 2018, s-a finalizat abia în vara lui 2020.

Citește și:

Nick Cannon e oficial tată de gemeni, din nou 

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people