Nick Cannon e oficial tată de gemeni, din nou

Nick Cannon și Abby De La Rosa au devenit părinți pe 14 iunie și au dezvăluit numele gemenilor lor.

Nick Cannon e oficial tată de gemeni, din nou

Nick Cannon și Abby De La Rosa au gemeni. Fericita veste a nașterii lor a fost anunțată chiar de Abby miercuri, pe contul ei de Instagram.

DJ-ul de renume internațional a postat un clip cu ea pe un pat de spital, legănând bebelușii născuți pe 14 iunie.

„✨ 14 IUNIE, 2021 ✨”, a scris proaspăta mamă. „Bine ați venit pe lume Zion Mixolydian Cannon & ZIllion Heir Cannon.” Ea a încheiat postarea adăugând hashtagurile „myworld” și „twinboys”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abby De La Rosa (@hiabbydelarosa)

De La Rosa a postat și un story cu mâinile bebelușilor ținându-se de degetele ei.

Aceasta nu este prima pereche de gemeni pentru Nick Cannon, care are 40 de ani. Cântărețul este și tatăl lui Moroccan și Monroe, copiii lui cu Mariah Carey, care au acum 9 ani. În decembrie 2020, fosta lui iubită, Brittany Bell a născut o fiică, Powerful Queen, al doilea copil al cuplului. În mai 2021 s-a aflat că Alyssa Scott ar fi însărcinată cu Cannon în prezent, cu un fiu care se va numi Zen.

Abby de la Rosa are 30 de ani și s-a născut în California. În timpul pandemiei, ea și-a lansat o afacere cu măști cu strasuri, Masked By La Rosa.

Muzica a jucat în mod evident un rol foarte important în viața ei, și a vrut să se asigure că pasiunea le va fi transmisă copiilor ei încă din burtă. În timpul sarcinii, de la Rosa a creat un grup online intitulat Club Tummy, unde posta imagini și clipuri cu ea punând muzică pentru gemenii ei, uneori lipind căștile de piele, astfel încât ei să simtă vibrațiile.

Deși relația cu un rapper mult mai cunoscut decât ea a adus-o în centrul atenției, de la Rosa rămâne o persoană care ține la viața ei privată și evită să se expună mai mult decât e cazul. De altfel, ea șterge constant postările sale de pe Instagram – în prezent, singura de pe feed-ul ei este clipul cu cei doi gemeni.  

Citește și:

Imagini adorabile cu gemenii lui Jennifer Lopez. Emme și Max au împlinit 13 ani

Foto: Profimedia, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people