Emily Ratajkowski pozează în lenjerie intimă și vorbește despre cum epilarea trebuie să fie o alegere personală

Emily Ratajkowski a avut o apariție controversată în noua ședință foto în care apare în lenjerie intimă

Emily Ratajkowski pozează în lenjerie intimă și vorbește despre cum epilarea trebuie să fie o alegere personală

Emily Ratajkowski a scris recent un eseu și a reușit să stârnească niște opinii în legătură cu fotografiile pe care le-a făcut în lenjerie, dezvăluindu-și părul de la subraț. Emily a vorbit despre această decizie, dar și despre ceea ce o face să se simtă sexy și încrezătoare: „Mă simt puternică atunci când îmi place ceea ce văd în oglindă, iar câteodată asta înseamnă să port o fustă scurtă. Câteodată înseamnă să port un hanorac enorm și pantaloni de trening. Câteodată mă simt în special puternică și liberă când nu port sutien pe dedesubtul unui maiou. Asta sunt eu, în acel moment.”

Cât despre decizia de a nu-și epila axila, Emily spune că nu este o alegere pe care o face mereu, dar asta nu înseamnă că nu se întâmplă. „Dacă decid să-mi epilez axila sau să las părul să crească este strict alegerea mea. Pentru mine, părul corporal este o altă oportunitate pentru femei să-și exerseze abilitatea de a alege – o alegere bazată pe cum vor să se simtă. De obicei am tendința de a-mi plăcea să mă epilez, dar câteodată mă simt sexy lăsându-l pur și simplu să crească. Atât timp cât decizia este alegerea mea, atunci este alegerea corectă”, a continuat modelul.

Emily a evidențiat și faptul că, anul trecut, la un protest organizat împotriva lui Brett Kavanaugh, a purtat un maiou fără sutien pe dedesubt și a fost criticată dur pentru acest lucru. „În mințile lor, faptul că propriul meu corp a fost atât de vizibil m-a discreditat într-un fel pe mine sau acțiunea politică. Dar de ce? Mă gândesc des la asta. De ce, ca și cultură, insistăm să punem o barieră între inteligentă, serioasă și sexy?

Modelul a încheiat eseul scriind: „Dați-le femeilor oportunitatea de a fi ceea ce vor ele să fie și cu oricât de multe fațete vor. La naiba cu preconcepțiile.”

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte, apariție adorabilă la Royal Regatta

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people