Elena Ionescu, dezvăluiri despre cum a reușit să câștige primul sezon Survivor România

Elena Ionescu este câștigătoarea primului sezon Survivor România, unul dintre cele mai intense reality show-uri.

Elena Ionescu, dezvăluiri despre cum a reușit să câștige primul sezon Survivor România

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a câștigat primul sezon Survivor România. Cântăreața a revenit în România, după luni intense de competiție, cu marele premiu în valoare de 250.000 de euro. 

Elena Ionescu a avut parte de o mulțime de provocări în cadrul emisiunii concurs. A demonstrat că poate trece cu ușurință peste ele, drept dovadă publicul a desemnat-o câștigătoarea primului sezon Survivor România. Cântăreața a dezvăluit care au fost secretele care au ajutat-o să câștige competiția. 

„Tot timpul mă luam de fetele care nu intrau, invocând tot felul de probleme, pe care, până la urmă, le aveam toate. Nu a fost un traseu în Survivor în care să fiu pe bară. O singură dată, într-o singură zi, am vrut să ajut o colegă desfăcând un cocos și mi-a intrat un cuțit în mână, m-am dus la doctor, am leșinat, am dat cu capul de podea și seara am intrat! Publicul apreciază omul care nu stă pe dreapta!”, a declarat Elena Ionescu la PRO TV.

După cum știm deja, PRO TV a achiziționat formatul SURVIVOR de la compania-mamă Acun Media, cea care până acum a colaborat cu Kanal D. Mai mult, Survivor România s-a mutat la PRO TV cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel.

Din data de 16 ianuarie, 24 de concurenți s-au aflat la startul noului sezon Survivor România difuzat pe PRO TV. Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte în Republica Dominicană cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Atât concurenții din echipa FAIMOȘILOR, cât și cei din echipa RĂZBOINICILOR au parte de provocări pentru a obține imunitate și avantaje. Aceștia se luptă pentru a câștiga titlul cel mare, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. Deja însă au avut loc mai multe eliminări, Xonia, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu părăsind competiția.

Citește și:
Prințesa Charlotte Casiraghi a deschis show-ul Chanel Couture călare – vezi imaginile fabuloase!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people