Elena Chiriac, declarații neașteptate despre colegii ei de la Survivor: „Irelevantă… bârfitor… ciorbă”

Elena Chiriac a ajuns până în finala Survivor România 2022, pe care a pierdut-o în fața lui Alex Delea.

Elena Chiriac, declarații neașteptate despre colegii ei de la Survivor: "Irelevantă... bârfitor... ciorbă"

Cinci luni. 60 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon mai puternic ca niciodată! Survivor România 2022 s-a terminat, iar cei doi concurenți care au ajuns în finală au fost Alex Delea și Elena Chiriac.

Iar publicul a decis: ALEXANDRU DELEA este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, tânăra a vorbit și despre zvonurile care au apărut în mediul online cu privire la faptul că ar fi existat unele aspecte prin care ar fi fost favorizată.

„A fost foarte greu să supraviețuiesc acolo. Eu cred că sunt o luptătoare. Eu am întrebat-o pe mama de ce sunt urâtă de multă lume. Ea mi-a zis că am fost dură în emisiune și poate că nu toată lumea este de acord cu asta. Mama mea e mereu sinceră cu mine. Tot ce am simțit am spus, poate asta a deranjat pe multă lume. Nu trebuia să mă uit la mesaje. Tot oamenii m-au dus până în finală, chiar dacă au fost și hateri. S-a spus inclusiv că tatăl meu lucrează la Pro TV. Tatăl meu nu lucrează la Pro TV, a lucrat în presa sportivă mult timp, până recent. Sunt sinceră până la final”, a declarat Elena Chiriac în emisiunea La Măruță.

Deși a pierdut finala competiției, Elena Chiriac are aproape numai cuvinte bune de spus despre foștii ei colegi de la Survivor, în special despre cei din echipa Faimoșilor.

„Cătălin Zmărăndescu: sensibil. Am vorbit la finala si dupa finala, dar dupa ce am venit din Republica Dominicana…
CRBL: e mișto
Laura: Sora mea
Mari Fica: finuță
Marian Drăgulescu: tăia cocos, facea boluri din cocos. Au fost niște momente în care au fost niște tensiuni în echipă, eu îl apreciez pe Marian Drăgulescu pentru ce a făcut în gimnastică, însă ce am spus despre el în concurs a fost ce am simțit despre el ca om. Acum îmi pare rău că am jignit.
Natalia: luptătoare
Andreea Tonciu: irelevantă.
Emil Rengle: bârfitor.
Otilia Bilionera: ciorbă”, a declarat Elena Chiriac în aceeași emisiune.

Tânăra pare să se reacomodeze destul de greu cu viața de zi cu zi după revenirea din Republica Dominicană, iar acest lucru este foarte evident din postările ei pe conturile de socializare. Ea le-a dezvăluit fanilor că încă nu poate dormi în pat, ci pe jos, unde și-a improvizat un loc pentru odihnă.

„Să vi-o zic pe aia mai bună, nici în pat nu dorm. Dorm pe lângă pat, mai exact, sunt pe jos, pentru că încă n-am ajuns la pasul ăsta. Nu glumesc. Nu pot să dorm pe saltea încă”, a explicat pe pagina ei de Instagram.

Elena Chiriac a fost concurentă în cadrul Survivor România timp de 20 săptămâni, iar participarea la competiția din Republica Dominicană i-a adus o sumă considerabilă, așa cum scrie presa mondenă, chiar dacă nu a câștigat marele premiu.

Potrivit cancan.ro tânăra ar fi negociat un contract cu un onorariu de aproximativ 2000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show. Astfel, după cele 20 săptămâni, Elena Chiriac ar fi obținut în jur de 40.000 de euro.

Citește și:
Mesajul surprinzător pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Maye Musk

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people