Donald Trump și Kim Kardashian, cea mai improbabilă întâlnire politică de rang înalt

Donald Trump și Kim Kardashian s-au întâlnit, iar scopul ședinței lor este surprinzător. Citește detaliile audienței obținute de cea mai faimoasă femeie din lume la Casa Albă.

Donald Trump și Kim Kardashian, cea mai improbabilă întâlnire politică de rang înalt

Donald Trump și Kim Kardashian la o întâlnire cu scop politic? Da, sună destul de improbabil, dar iată că s-a întâmplat. Kim Kardashian a vizitat Casa Albă cu scopul specific de a discuta cu șeful statului posibilitatea eliberării unei condamnate pe viață.

Alice Marie Johnson este femeia în vârsta de 63 de ani care i-a adus împreună pe Donald Trump și Kim Kardashian. Johnson execută o sentință de închisoare pe viață, pentru o infracțiune legată de traficul de droguri, fără utilizarea violenței. Aceasta a fost singura infracțiune cunoscută a femeii care a petrecut deja mai mult de două decenii în penitenciar. Înainte de încarcerare, aveam o viață plină', povestea Johnson într-un interviu pentru CNN. M-am căsătorit cu iubitul meu din liceu, am devenit mama a cinci copii, am lucrat la FedEx 7 ani (…).'

După ce a divorțat și și-a pierdut locul de muncă, Johnson a declarat faliment, iar mai târziu cel mai tânăr dintre copiii ei a fost ucis într-un accident. Acela a fost momentul în care femeia a devenit implicată într-o rețea de trafic de droguri, fără să participe în fapt la tranzacțiile efective.

Donald Trump și Kim Kardashian s-au întâlnit după ce vedeta de televiziune a devenit implicată în drama lui Johnson, pe care a ajutat-o și cu o echipă de avocați. Kim Kardashian a venit la Casa Albă purtând un costum negru și a petrecut în jur de o oră cu Trump. Mai apoi, Kim s-a întâlnit și cu Ivanka Trump și cu soțul acesteia, Jared Kushner, unul dintre consilierii lui Donald Trump, în casa lor din Washington.

Întâlnirea dintre Donald Trump și Kim Kardashian a fost programată la scurt timp după ce soțul lui Kim, rapperul Kanye West, și-a exprimat simpatia pentru președintele Statelor Unite într-o serie de declarații pe rețeaua de socializare Twitter.

Jared Kushner, ginerele și consilierul lui Donald Trump, se numără printre personajele influente de la Casa Albă care încearcă să reformeze sistemul penitenciarelor din Statele Unite.

Citește și:
Kim Kardashian, Rihanna și alte vedete o apără pe Cyntoia Brown, condamnată pentru crimă

Foto: Instagram (@realdonaldtrump)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people