„Domnul Arafat să-mi vorbească frumos..” Dan Bittman face noi declarații controversate despre situația pandemică din România

În urmă cu câteva zile, Dan Bittman șoca prin declarațiile sale privind la modul în care autoritățile din România gestionează criza provocată de pandemia de coronavirus.

„Domnul Arafat să-mi vorbească frumos..” Dan Bittman face noi declarații controversate despre situația pandemică din România

Recent, Dan Bittman a făcut o serie de afirmații controversate privind pandemia de coronavirus și modul în care aceasta îi influențează pe toți cei care activează în industria muzicii. Solistul formației Holograf a declarat că nu mai suportă să trăiască în condiții restrictive și a criticat autoritățile din România pentru măsurile implementate în vederea răspândirii virusului.

„Da. Numărul (n.r. – de cazuri de COVID-19) e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu”, a spus atunci Dan Bittman pentru Gândul. „Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă tot dați banii. Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România„, a mai declarat el.

Dan Bittman a fost invitat într-o emisiune live, moderată de Cristi Brancu pe pagina sa de Facebook și a vorbit despre ce părere are cu privire la modul în care autoritățile din România gestionează criza de COVID-19.

Este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă. Eu aş fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reţinere faţă de aceste ştiri alarmante. Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali. Am stat în primele luni în casă. 80.000 de români au plecat la sparanghel. Nu poţi să sfidezi poporul şi să ai pretenţia ca poporul să te asculte. Dacă o să mă calce într-o zi o maşină, să ştii de ce m-a călcat, am deranjat prea mult. Nu mă mai luaţi de prost! Noi trăim într-o frică permanentă”, a precizat Bittman.

„Nu vi se pare puţin ciudat că din 200.000 de infectări, 160.000 şi ceva sunt vindecaţi? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toţii vom trece prin el. Dar sunt curios câţi români vor face vaccinul. Mai sunt oameni care au probleme uriaşe de sănătate (cancer) şi despre ei nu se mai vorbeşte. Se vorbeşte numai despre corona şi ceilalţi sunt neglijaţi. Un guvern trebuie să aibă grijă de toţi cetăţenii. V-aţi uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru. Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtaţi mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcţii oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în şcoli e COVID? Haideţi să nu mai fim alarmişti. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine. Testele vaccinului împotriva COVID se întamplă chiar acum şi în România. Comunicatele ar putea să mă contrazică. Aşa am auzit. De la prieteni care lucrează în domenii foarte serioase şi sus puse”, a mai adăugat artistul, citat de Unica.

Citește și:
6 pași de urmat dacă ai simptome de Covid-19

Foto: Facebook, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people