Dieta cu care Andreea Esca a slăbit șase kilograme

La 48 de ani, Andreea Esca a reușit să slăbească șase kilograme și este într-o formă fizică de invidiat!

Dieta cu care Andreea Esca a slăbit șase kilograme

Într-un interviu acordat site-ului click.ro, Andreea Esca a dezvăluit că în ultima perioadă a reușit să piardă un număr considerabil de kilograme. Aceasta a declarat că a apelat la ajutorul unui specialist, care nu doar că i-a oferit o dietă personalizată, însă care a și învățat-o câteva principii elementare de nutriție.

„Am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a explicat prezentatoarea de știri.

Andreea Esca a dezvăluit de asemenea și care sunt alimentele la care a fost nevoită să renunțe pentru a putea pierde cele șase kilograme. În meniul acesteia nu s-au mai regăsit dulciurile, iar cantitatea de pâine a fost considerabil redusă. „Nu mai mănânci șnițel, care are și carne, și ou, și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a marturisit Andreea Esca pentru sursa citată.

În urma acestei diete, prezentatoarea de știri a reușit să ajungă la 58 de kilograme, însă a mărturisit că țelul ei era de a mai pierde încă un kilogram.

Citește și:
Imagini inedite! Cum arăta Andreea Esca la 19 ani, când a debutat în televiziune

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people