Diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală, cântărețul Tom Parker vorbește cu emoție despre copiii lui

Cântărețul Tom Parker a devenit recent tată pentru a doua oară, la doar câteva săptămâni de când a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală.

Diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală, cântărețul Tom Parker vorbește cu emoție despre copiii lui

Tom Parker, diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală, și soția lui, Kelsey Hardwick, au acordat un interviu revistei britanice OK! în care au vorbit despre cum s-a schimbat viața lor de când a venit pe lume al doilea copil al cuplului, un băiețel căruia i-au pus numele Bodhi.

„Am plâns foarte mult”, a declarat cântărețul în vârstă de 32 de ani, iar soția lui a confirmat acest lucru. „Tom este oricum o persoană emotivă și eu sunt cea puternică.. Însă am fost copleșită atunci când s-a născut pentru că lucrurile s-au întâmplat foarte repede”.

Cei doi mai au o fetiță, Aurelia Rose, în vârstă de 1 an și jumătate și au vorbit și despre diferențele dintre aceasta și fiul lor nou-născut.

„Bodhi este foarte calm. Atât de diferit de Aurelia care a fost mereu foarte activă”, a mai declarat Parker, dezvăluind că au ales special numele Bodhi deoarece „înseamnă iluminare și se potrivește perfect cu situația noastră din acest moment. El este lumina de la capătul tunelului nostru”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Cântărețul Tom Parker, care a făcut parte din formația The Wanted și a devenit cunoscut cu hitul Glad You Came (2012), se luptă cu o tumoare cerebrală ce nu poate fi operată. „Simțeam că ceva nu este în ordine, dar nu m-am gândit nicio secundă că ar putea fi ceva de genul ăsta. Doar la asta mă pot gândi acum”, a declarat Tom Parker într-un interviu acordat în luna octombrie pentru OK! Magazine.

Tom Parker, în vârstă de 32 de ani, trece acum prin radioterapie și chimioterapie, pentru a încerca reducerea în dimensiuni a tumorii. Din păcate, speranța de viață pentru cei care au genul ăsta de tumoare este de maximum 18 luni.

Cântărețul a început să manifeste primele simptome în luna iulie, când a suferit un atac în casa familiei sale din Southeast London. Pentru că nu se simțea bine nici la o săptămână după externare a revenit pentru un RMN. Șase săptămâni mai târziu a suferit un nou atac, și mai grav.

Rezultatul RMN-ului și al analizelor au arătat tragicul diagnostic. „A fost oribil. M-au sunat și mi-au spus la telefon ‘E o tumoare și e cel mai rău scenariu’. A fost ca și cum totul s-a oprit. Bineînțeles că e rău atunci când ți se spune că ai o tumoare, dar să afli că e cel mai rău tip e o informație greu de digerat. Singurul lucru la care mă gândeam era ‘Ce se va întâmpla acum și unde este viața noastră?'”

 

View this post on Instagram

 

Hey guys, you know that weve both been quiet on social media for a few weeks and its time to tell you why. Theres no easy way to say this but Ive sadly been diagnosed with a Brain Tumour and Im already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We dont want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. Its gonna be a tough battle but with everyones love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Tom Parker este dispus să lupte până la capăt și nu exclude nici tratamentele alternative. Foștii colegi de trupă Jay McGuiness, Siva Kaneswaran, Max George și Nathan Sykes l-au sprijinit și ei cât au putut de mult în această perioadă foarte dificilă.

Citește și:
10 dintre cele mai controversate filme și seriale, cu și despre adolescenți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people