Dezvăluirile surprinzătoare făcute de Antonia despre Alex Velea

Antonia a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Alex Velea, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de opt ani.

Dezvăluirile surprinzătoare făcute de Antonia despre Alex Velea

De mai bine de opt ani, Antonia are o relație cu Alex Velea, iar cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim.

În cadrul unui spectacol de stand-up care a avut loc acum câțiva ani, Antonia a vorbit public despre relația ei cu Alex Velea și a dezvăluit secrete din intimitatea lor. „Alexandru Ionuț Velea, să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu doar pentru că și tu mă iubești, ci pentru că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani.”

„Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu, nu știu cum să ne zicem. Nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, studio, concerte, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste. E bine oricum, e bine!”, a adăugat Antonia.

Antonia a confirmat în luna noiembrie a anului trecut că divorțul dintre ea și fostul soț, Vincenzo Castellano, s-a încheiat. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2013 s-au despărțit. Divorțul lor a fost puternic mediatizat, mai ales că a durat șapte ani. Antonia și fostul soț au împreună o fiică, pe nume Maya.

Alex Velea și Antonia s-au logodit în această vară. În trecut, artistul a povestit în cadrul mai multor interviuri că amândoi își doresc să se căsătorească. Alex Velea a fost cel care a pus la cale un moment cu adevărat special, ca să o surprindă pe partenera lui – mai exact, a chemat-o să înregistreze împreună un podcast. „Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică.”

„Am fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant. Ea nu crede, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”, a mai spus Alex Velea despre momentul cererii în căsătorie.

Citește și
Alina Ceușan vrea să se mute temporar din România. Ce destinație a ales

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people