Alina Ceușan vrea să se mute temporar din România. Ce destinație a ales

Alina Ceușan este una dintre cele mai apreciate și influente prezențe din social media din România.

Alina Ceușan vrea să se mute temporar din România. Ce destinație a ales

Alina Ceușan, una dintre cele mai apreciate și influente prezențe din social media din România, a cerut ajutorul fanilor, dezvăluind și că vrea să se mute temporar din România.

Fosta concurentă de la Asia Express a anunțat că intenționează să se mute din România pe toată durata lunii noiembrie și a cerut sprijin la numeroasa ei comunitate de fani pentru a găsi o locuință de închiriat pentru această perioadă. Tânăra nu a specificat motivul pentru care a luat această decizie, dacă este unul profesional, cunoscut fiind faptul că Alina Ceușan este implicată în numeroase proiecte, sau dacă este vorba doar despre o vacanță prelungită.

Plănuim să ne mutăm curând în Barcelona pentru a sta acolo toată luna noiembrie. Și vreau să vă întreb pe voi, dacă locuiți în Barcelona sau în Spania, dacă știți un loc de închiriat modern și cu proprietari serioși. Noi vrem să închiriem o locuință care să aibă patru sau cinci dormitoare și două sau trei băi, avem nevoie de un loc destul de mare. Chiar m-ar ajuta o recomandare de la voi pentru Barcelona. Lăsăți-mi un mesaj dacă știți și eu o să încep căutările”, a spus Alina Ceușan pe Instagram.

Alina Ceușan formează un cuplu cu Raul Tișa. Cei doi sunt împreună de 9 ani și s-au căsătorit în 2019. Cununia civilă a avut loc pe 8 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie, la Castelul Banffy, Alina și Raul având peste 700 de invitați.

În luna septembrie a anului trecut, cei doi au devenit pentru prima dată părinți, Alina născând un băiețel. Cu toate că declara că își dorește să nască natural, aceasta a născut până la urmă prin cezariană, după un travaliu care a durat 12 ore. Cei doi au ales ca fiul lor să poarte un nume unic în România, mai exact Rock.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Alina Ceușan

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people