Carmen Grebenișan și soțul ei au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales?

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, s-au căsătorit pe 28 august, dar au amânat plecarea în luna de miere până acum. Unde au decis să își petreacă câteva zile?

Carmen Grebenișan și soțul ei au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales?

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, și-au spus da pe 28 august 2021, la Primăria Sectorului 2 din București, și au organizat o petrecere restrânsă, pentru familie și cei mai apropiați prieteni, la restaurantul Godai din capitală. Cei doi au fost cununați de cea mai bună prietenă a miresei, creatoarea de conținut Alina Ceușan, cu care Grebenișan a și făcut echipă la Asia Express, și de soțul acesteia, hairstilistul Raul Tișa.

Petrecerea organizată de Carmen Grebenișan și soțul ei a adunat doar apropiați, printre care s-au numărat și alți influenceri apropiați miresei, precum Andrei Grigorie, Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) și Maria Zvîncă. Invitații au avut de respectat un dress code inedit, pornit în glumă de la numele de familie al mirelui, Militaru – astfel, participanții au fost rugați să poarte nuanțele specifice sau detalii amintind de uniformele militare.

Relația dintre Carmen Grebenișan și soțul ei de astăzi a debutat ca una de prietenie, dar s-a transformat cu timpul în ceva mai mult: „De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. În februarie s-a întâmplat asta. Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră ca fiica lor”, declara Grebenișan recent.

Cei doi au ales să nu plece în luna de miere imediat după nuntă, așa că de-abia acum au ajuns în Lefkada, în Grecia, unde, raportează publicația Spynews, ar fi închiriat trei vile la malul mării, personalizate, cu piscină, pentru ei și pentru apropiați, și asta pentru că Carmen Grebenișan și soțul ei au mers însoțiți de un grup de prieteni în prima lor călătorie ca soț și soție.

Cu doar câteva zile în urmă, creatoarea de conținut fusese la Craiova, la decernarea The Artist Awards, unde a și obținut trofeul la categoria Beauty.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Citește și:
Willie Garson, starul din Sex and the City, a încetat din viață la 57 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people