Imagini de la cununia lui Carmen Grebenișan cu Alex Militaru. Cei doi au propus invitaților un dress code inedit

Cununia lui Carmen Grebenișan cu Alex Militaru a avut loc sâmbătă, la Primăria Sectorului 2 din București, iar mirii au propus un dress code inedit invitaților.

Cununia lui Carmen Grebenișan cu Alex Militaru, partenerul său de viață de mai bine de un an, a avut loc sâmbătă, pe 28 august 2021. Cununia civilă a fost încheiată la Primăria Sectorului 2 din București, iar evenimentul atât de anticipat în lumea creatorilor de conținut din România a continuat cu o petrecere la restaurantul Godai din capitală.

Pregătirile pentru cununia lui Carmen Grebenișan au început încă de la primele ore ale zilei, în casa cuplului, unde alaiul de invitați s-a reunit pentru a-i conduce pe cei doi miri la starea civilă. Nașii cuplului sunt Alina Ceușan și soțul ei, hairstilistul Raul Tișa. De altfel, Alina Ceușan, veche prietenă a miresei și partenera acesteia în cadrul emisiunii-concurs Asia Express, a fost și cea care a complotat cu actualul soț al prietenei sale atunci când acesta a decis să organizeze o cerere romantică în căsătorie.

„De fapt, îmi era prieten bun, doar atât. M-am despărțit de iubit, iar el, nu știu, a venit la momentul potrivit, a umplut un gol… am devenit iubiți. În februarie s-a întâmplat asta. Totul s-a întâmplat repede, părinții lui mă consideră ca fiica lor”, declara Grebenișan cu ceva vreme în urmă.

Cununia lui Carmen Grebenișan a presupus și un dress code inedit – inspirat de numele partenerului vedetei. Dat fiind că pe acesta îl cheamă Militaru, invitații au trebuit să poarte ținute de inspirație military, iar evenimentul a avut chiar și un hashtag, #themilis, inspirat de același nume. Cu toate acestea, mireasa a purtat la starea civilă o rochie albă, asimetrică și decorată cu puf.

La petrecerea ce a urmat după cununia lui Carmen Grebenișan cu Alex Militaru, însă, atât creatoarea de conținut online, cât și prietenele ei și invitații lor (printre care s-au numărat mai multe nume din zona de influenceri, precum Gabriela Atanasov, Andrei Grigorie, Maria Zvincă etc.) au purtat ținute care aminteau măcar vag de temă, fie prin culoarea kaki (care s-a regăsit și în elementele de decor), fie prin epoleți, băști sau alte accesorii influențate de uniformele militare.

Citește și:
Antonia, imagine inedită alături de fostul soț, Vincenzo Castellano

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people