Numele special pe care Dani Oțil și soția lui, Gabriela, l-au ales pentru băiețelul lor

Dani Oțil și soția lui, Gabriela, au ales un nume special pentru băiețelul lor care a venit pe lume în urmă cu câteva săptămâni.

Numele special pe care Dani Oțil și soția lui, Gabriela, l-au ales pentru băiețelul lor

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu câteva săptămâni. Până acum, cei doi au protejat intimitatea băiețelului lor și nu au făcut publice imagini în care să i se vadă și chipul.

Gabriela Prisăcariu și-a luat prin surprindere urmăritorii din mediul online, iar asta pentru că a dezvăluit ce nume au ales ea și prezentatorul TV pentru copilul lor. Inițial Dani Oțil mărturisea că își dorește un singur prenume pentru băiețelul lor, în timp ce soția lui își dorea două prenume. Modelul a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe Instagram, iar numele copilului lor este Luca Tiago.

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru prima dată, Gabriela, soția lui Dani Oțil, a dezvăluit că a născut vineri, 10 septembrie, prin cezariană, însă a menționat că nu își dorește să ofere explicații cu privire la acest subiect. De asemenea, a adăugat că bebelușul este sănătos. „Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce, cum, de ce n-am născut natural, de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, povestea Gabriela la vremea respectivă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai 2021. Au avut parte de o petrecere restrânsă la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, care a și gătit preparatele de la eveniment, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui.

Gabriela Prisăcariu, fosta câștigătoare a show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu, formează cu Dani Oțil unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Inițial, cei doi au avut o relație discretă, însă ulterior au început să se afișeze împreună.

Citește și:
Delia sărbătorește 9 ani de căsătorie și a plecat într-o vacanță de vis alături de soțul ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people