Atacată pe social media, Antonia transmite un mesaj amenințător

Antonia transmite un mesaj dur celor care îi critică, pe social media, cariera sau stilul de viață. Aflată în mijlocul unei controverse, cântăreața ripostează.

Atacată pe social media, Antonia transmite un mesaj amenințător

Antonia transmite un mesaj foarte dur pe pagina personală de Instagram pentru cei care o atacă în mediul online. Cântăreața a fost recent ținta multor critici, aflându-se în mijlocul unei controverse, alături de partenerul său de viață, Alex Velea. Cei doi sunt acuzați de o tânără că ar fi hărțuit-o, la o petrecere care a avut loc în București. Mai mult, cântăreața și partenerul ei se află în conflict și cu prezentatorul TV Cătălin Măruță, pe care îl acuză că urmărește întotdeauna, în cadrul emisiunii sale, să scoată de la feluriți invitați comentarii caustice la adresa cuplului pe care îl formează cei doi.

Deși a avertizat în multe rânduri că va încerca să nu mai ia personal atacurile din online, acum Antonia transmite un mesaj celor care o critică, asaltându-o cu comentarii și mesaje acide. Ea a dezvăluit și că a fost victima bullying-ului în copilărie.

Recent, Antonia a repostat un mesaj amenințător postat de un apropiat, adăugând faptul că împărtășește întru totul părerea acestuia. Antonia transmite conținutul mesajului către toți cei care o critică nejustificat, la adăpostul anonimatului din online. „Dacă live nu ți-aș permite să-mi zici unele lucruri, fii convins că nici online nu o voi face. Vei primi ignore total. Dacă mă cobor la mintea cuiva, e vina mea. Nu poți controla toți bălanii, dar reacțiile personale îți aparțin 100%. Știu că există toți ciudații și proștii pe lumea asta, chiar nu sunt pornit să îi cunosc pe toți individual și să aflu de existența lor. Mă interesează intenția din spatele interacțiunii, nu cuvintele în sine. Contribui cu ceva pozitiv sau măcar neutru la existența mea? Bun, mă bucur să interacționăm. Contribui cu negativism, ignoranță și vrei să profiți în vreun fel de pe urma mea? Ai cartonaș roșu.”

Citește și:
Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a fost criticată pe rețelele de socializare

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people