Imagini rare cu fiica Antoniei. Cum arată astăzi Maya

Antonia a făcut publice mai multe fotografii rare cu fiica ei, Maya, cu ocazia unui eveniment important care a avut loc în viața ei.

Imagini rare cu fiica Antoniei. Cum arată astăzi Maya

Antonia a avut parte în acest weekend de un eveniment special în viața ei. Fiica ei, Maya, în vârstă de 10 ani, a primit prima comuniune, ea fiind catolică. Prima comuniune poate avea loc între 7 și 10 ani, ceremonia se desfășoară la biserică, alături de familie și nași, iar copiii îmbracă ținute albe și simple.

Cu această ocazie, Antonia a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram câteva fotografii de la ceremonia religioasă. În imagini, o putem vedea pe Maya îmbrăcată într-o rochie lungă albă. Și Antonia a adoptat o ținută albă. La acest eveniment au luat parte și Dominic și Akim, cei doi copii pe care artista îi are alături de actualul partener, Alex Velea. Cei doi băieți au purtat și ei ținute albe, simple.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Maya este fiica pe care Antonia o are din căsătoria anterioară cu Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2013 s-au despărțit. În luna noiembrie a anului 2020, s-a aflat că artista a finalizat divorțul de fostul ei soț, un divorț care a fost puternic mediatizat. Maya locuiește în Italia cu tatăl ei. În prezent, Antonia formează un cuplu alături de Alex Velea. Sunt împreună de opt ani, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton și împreună au doi băieți, pe Dominic și Akim.

În urmă cu câteva săptămâni, Antonia a făcut public pe InstaStory un mesaj în care vorbește despre cât de dificil îi este să fie o mamă de la distanță pentru Maya. „Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite… în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e & cât de mult doare! Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul, dar în același timp simt că e nedrept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normalitate”, a scris Antonia pe InstaStory, părând să facă referire mai ales la Maya.

Citește și:
Revedere emoționantă! Cum a fost primită Irina Fodor la întoarcerea din Asia Express (VIDEO)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people