Delia vorbește despre carieră și greutățile pe care le-a întâmpinat

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din România și a vorbit recent despre greutățile pe care le-a întâmpinat în carieră.

Delia vorbește despre carieră și greutățile pe care le-a întâmpinat

Delia este una dintre artistele apreciate din România, începându-și cariera muzicală la o vârstă fragedă. Artista și Nick, pe numele său real Nicolae Marin, au format timp de patru ani, între 1999 și 2003, una dintre cele mai cunoscute și de succes trupe din România, având nenumărate piese îndrăgite de fani, precum „Vino la mine”, „Nu e vina mea”, „Nu pot să uit” și „Vreau să plâng.”

Trupa N&D s-a destrămat, iar Delia are în prezent o carieră solo de succes și e implicată în tot mai multe proiecte muzicale și de televiziune, cum ar fi emisiunile „X Factor” sau „iUmor” de la Antena 1. 

În cadrul podcastului „La Mijloc” moderat de Codin Maticiuc și Anghel Damian, Delia a vorbit cu sinceritate despre cariera ei, dar și despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat până acum. Artista a povestit că au apărut o serie de schimbări în viața ei odată cu pandemia.

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș stoarce exact cu ce vreau să fac și cu ce vreau să-mi bucur inimioara. Aș cuceri munți, m-aș plimba în toată lumea. Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu „ajutorul” acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal. E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării.”

Delia a vorbit și despre industria muzicală de la noi din țară și a ținut să precizeze că în spatele oricărui artist de succes se află o mulțime de oameni care depun eforturi, astfel încât artistul respectiv să facă performanță în domeniul în care activează.

N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate, de la tehnici, tour manager, formație, dansatori pentru anumite proiecte, regizori, oameni implicați care așteaptă”, a adăugat artista în podcastul moderat de Codin Maticiuc și Anghel Damian.

Delia formează un cuplu alături de Răzvan Munteanu. S-au cunoscut în 2010, într-un club de karaoke cunoscut din Centrul Vechi al Bucureștiului. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și formează unul dintre cele mai solide, dar și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Au început să și lucreze împreună, făcând echipă și pe plan profesional. 

Citește și:
Adela Popescu, confesiuni despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Nopți în care nu am dormit și am plâns…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people