Delia în vacanță: imaginile fabuloase surprinse de artista pasionată de aventuri montane

O nouă serie de imagini cu Delia în vacanță, postată de artista cu o pasiune pentru explorările montane, a făcut deliciul fanilor.

Unde a mai plecat Delia în vacanță? Este cunoscut faptul că artista este o pasionată a călătoriilor și că nu ratează nici o ocazie să descopere și să exploreze noi destinații, iar în ultimii ani a devenit din ce în ce mai atrasă de hiking, declarând în mai multe rânduri cât de satisfăcătoare sunt pentru ea urcările pe munte, la picior. Cântăreața, de altfel, își documentează călătoriile pe un cont separat de Instagram, @delianomad, unde le arată fanilor tot soiul de locuri în care a ajuns și le împărtășește și informații utile, dar și impresiile ei în fața peisajelor superbe pe care le vede.

Cea mai recentă destinație în care a ajuns Delia în vacanță este Tre Cime di Lavaredo (Cele trei vârfuri din Lavaredo, ansamblu cunoscut și sub denumirea Drei Zinnen), loc din Dolomiții italieni, la granița dintre Tirolul de Sud și Belluno, un spațiu considerat și astăzi cel care diferențiază între populația vorbitoare de germană și cea care vorbește în italiană (până în 1919, vârfurile constituiau o parte din granița între Italia și Austro-Ungaria).

Alături de Delia în vacanță a fost, ca de obicei, soțul ei, Răzvan Munteanu, alături de care artista pare să-și fi propus să călătorească în toată lumea. „Mă regăsesc și mă redescopăr din toate punctele de vedere în momentul în care umblăm prin lume. Sunt foarte multe locuri în care îmi place să mă întorc de fiecare dată când am ocazia, dar îmi place şi să descopăr locuri noi. Mă ajută să mă reinventez, mă ajută să rămân un om echilibrat și deschis la noutăţi.”, declara Delia în urmă cu ceva timp pentru DriveMagazine.ro.

Fanii o urmăresc mereu cu sufletul la gură pe Delia în vacanță, și îi lasă mereu în secțiunea de comentarii sfaturi și întrebări, în același timp declarându-și admirația pentru spiritul ei temerar. Așteptat, există și persoane nemulțumite de escapadele constante ale cântăreței – recent, un comentariu de pe TikTok, în care i se reproșa că alege doar destinații dintre cele mai luxoase, a făcut-o pe artistă să realizeze un clip în care povestea că a cutreierat deja mai toate masivele muntoase din România.

Delia a revenit acum în Dolomiți, după ce, la începutul lunii iulie, călătorise către aceiași munți, atunci când o avalanșă provocată de desprinderea unui ghețar a cauzat moartea a 11 persoane și rănirea altor 8.

„Am citit și noi despre tragedia din Dolomiți. Eram de o săptămână în zona Dolomiți, zilnic am făcut diferite trasee. Ieri, eram pe un traseu destul de aproape de locul tragediei. Am evitat, însă, zona ghețarului, pentru că atunci când e foarte cald, ca acum, există riscul de avalanșă. De azi suntem pe Coasta de Azur. Recomandăm tuturor pasionaților de trasee montane să aleagă cu atenție traseele și să folosească echipament adecvat”, declara Delia pentru cancan.ro la acel moment.

Citește și:
Jennifer și Ben Affleck, imagini adorabile alături de copiii lor, vizitând Parisul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people