Delia, primele declarații după ce a fost martora tragediei din Alpii italieni: „Suntem bine”

Delia a făcut primele declarații după ce a fost martora avalanșei din Alpii italieni. 

Delia, primele declarații după ce a fost martora tragediei din Alpii italieni: "Suntem bine"

Duminică, 3 iulie, ghețarul Marmolada din munții Dolomiți din nordul Italiei s-a prăbușit și a provocat o avalanșă. Conform TVR, 7 persoane și-au pierdut viața, iar 15 persoane sunt date dispărute. 

Delia a fost martora avalanșei care a avut loc în Alpii italieni și a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat. Artista se afla în vacanță împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Cântăreața a declarat pentru Antena 3 faptul că a făcut o serie de fotografii cu acea zonă, dar pe moment nu și-a dat seama de tragedia care tocmai avusese loc. Artista a ținut să precizeze că este bine, în siguranță, și le-a dat și un sfat persoanelor care sunt pasionate de trasee montane. 

„Eu am observat în momentul în care am ajuns la hotel, uitându-mă în fotografiile pe care le-am făcut cu zona respectivă, observând, că, da, e ceva în neregulă ca formă de relief cu acel gheţar, dar nu ştiam cum trebuia să arate natural el. Mi-am dat seama după ce am văzut ştirea. Am comparat şi am zis, da, ăsta e. Da, suntem bine. Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să evite zonele de gheţari vara, pentru că e cald în ultima perioadă şi e mai cald la munte decât ar trebui şi e riscant. Gheţarul din Dolomiți e cel mai înalt punct acolo, adică e un loc destul de turistic.”

De asemenea, Delia se afla de o săptămână alături de soțul ei în zona Dolomiți și în fiecare zi au făcut diverse trasee. Au fost și pe un traseu aproape de locul unde a avut loc tragedia, iar zona ghețarului au evitat-o. 

„Am citit și noi despre tragedia din Dolomiți. Eram de o săptămână în zona Dolomiți, zilnic am făcut diferite trasee. Ieri, eram pe un traseu destul de aproape de locul tragediei. Am evitat, însă, zona ghețarului, pentru că atunci când e foarte cald, ca acum, există riscul de avalanșă. De azi suntem pe Coasta de Azur. Recomandăm tuturor pasionaților de trasee montane să aleagă cu atenție traseele și să folosească echipament adecvat”, a declarat Delia pentru cancan.ro.

Citește și:
Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people