Cum se pregătește Delia de un concert. Mărturisirile artistei: „Mă asigur că totul este perfect”

Delia a povestit care este ritualul ei înainte de fiecare show pe care îl susține.

Cum se pregătește Delia de un concert. Mărturisirile artistei: "Mă asigur că totul este perfect"

Delia are o carieră muzicală de succes și în mod cert iese în evidență prin intermediul show-urilor spectaculoase cu care și-a obișnuit deja publicul.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Fanii o apreciază încă de când făcea parte din trupa N&D alături de Nick, pe numele său real Nicolae Marin, și lansau piese care au făcut multă vreme furori. Foarte mulți sunt curioși să afle cum se pregătește cântăreața de fiecare concert pe care îl susține. Într-un interviu pentru Ego.ro, Delia a răspuns acestei curiozități și a dezvăluit care este ritualul pe care-l urmează înainte de un show. 

„Încerc să mă odihnesc cât de mult, dar și să alerg, să mă relaxez, repet cu trupa, dar cu măsură, astfel încât să îmi protejez vocea, mă asigur că totul este perfect din punct de vedere al producției show-ului, adică primesc update-uri constante de la echipa mea”, a povestit Delia. 

Publicul a remarcat deja faptul că Delia are un stil versatil, uneori considerat și extravagant, și nu îi este teamă să experimenteze din acest punct de vedere. Cântăreața se inspiră din destinațiile în care ajunge, mergând până acum într-o mulțime de locuri exotice, de la India, Maldive, Cancun, Tulum, Thailanda și până la Zanzibar. Este atentă la ceea ce apare nou și cumpără piese pe care ulterior le poate integra în ținute pentru diferite proiecte profesionale și personale. De asemenea, are parte și de ajutor din partea unei stiliste. 

„De fiecare dată când călătoresc, unul dintre obiective este și să urmăresc ce mai apare noi și să achiziționez piese care îmi plac, pe care să le pot folosi în concerte, ședințe foto, videoclipuri. La fel a fost și de data aceasta pentru Rockadelia. Plus că pe lângă ideile mele și piesele pe care le cumpăr, lucrez și cu Hilke Muslim ca stilist”, a adăugat Delia pentru sursa menționată. 

Citește și:
Lavinia Pîrva, apariție sexy în costum de baie. Imaginile cu care și-a impresionat fanii

Foto: Facebook Delia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people