Jennifer și Ben Affleck, imagini adorabile alături de copiii lor, vizitând Parisul

Jennifer și Ben Affleck își petrec luna de miere, după căsătoria lor surpriză, la Paris, alături de copiii lor din alte relații. Vezi simpaticele imagini.

Jennifer și Ben Affleck își continuă luna de miere la Paris, una în care nu au parte de prea multă intimitate, dat fiind statutul lor de superstaruri și interesul oamenilor pentru ei. Vacanța, însă, este una de familie, pentru că și copiii celor doi, din alte căsnicii, le sunt alături și vizitează, alături de părinții lor, multiplele obiective interesante ale orașului.

Jennifer și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas, într-o ceremonie surpriză care a avut loc pe data de 16 iulie, după ce începuseră să se întâlnească iar, în aprilie 2021. Cuplul a avut parte de o primă relație intens mediatizată, între 2002 și 2004. La acea vreme, cei doi s-au despărțit cu foarte puțin timp înainte de nunta programată deja și așteptată de întreaga lume. Cei doi au rămas în relații bune, iar de-a lungul timpului au făcut declarații publice flatante unul despre celălalt. Ei și-au anunțat a doua logodnă pe 8 aprilie anul acesta.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Așa că nu e de mirare că Jennifer și Ben Affleck (artista a luat numele noului său soț) se bucură de timpul petrecut în familie la Paris. Cântăreața a venit însoțită de copiii ei, Max și Emme, din căsnicia cu Marc Anthony, cu care a fost căsătorită din 2004 până în 2014.

La rândul său, Ben Affleck este însoțit de fiicele sale din căsnicia cu Jennifer Garner, Violet și Seraphina. Garner, a declarat o sursă apropiată acesteia pentru publicația Hollywood Life, se bucură pentru noua relație a fostului său partener, dar și de faptul că Jennifer Lopez este foarte apropiată de copiii ei. „Jen i-a urat bun venit lui JLo în familie, în mod oficial, după nuntă. Jen o respectă pe JLo ca femeie și ca mamă. Apreciază faptul că JLo are grijă de copii (lui Ben) la fel cum are grijă de proprii ei copii.”

Citește și:
Primele imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan în Republica Dominicană, înaintea filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play